5 forslag om å løpe raskere, lykkeligere så vel som sunnere denne våren

Hei! Det er våren her i California! Er værforholdet våren der du er? Ideelt sett spretter vårtemperaturer så vel som blomster opp rundt stedet, så vel som du kan glede deg over å løpe utenfor. Men med hver nye sesong kommer noen få nye sjanser til å endre løpet for å bli bedre. så vel som i noen tilfeller gir sesongmodifikasjoner nye utfordringer. Så i dag deler jeg 5 forslag for å hjelpe deg med å ha den aller beste vårløpssesongen i livet ditt!

Men aller første – jeg ønsket å dele litt fra dagen min etter PCRF Half Marathon.
Mine nyeste videoer

Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
Rask opplæring av underkroppen for løpere trening en trekk. Dette inkluderer:
Sumo Squat
Omvendt lunge – Høyre
Reverse Lunge – Venstre
Lateral lunge – best
Lateral lunge – Venstre

Få denne månedens treningskalender for løpere nå på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 9 sekunder

Neste
Covid 19 antistofftest
05:19

Bo
00:00
08:21
03:09

Jeg dro for å henge med niesen min, så vel som ble spilt massevis av forskjellige kamper, inkludert: Hide-n-Seek, Building Dirt Castles, ‘Cheers’, Taco Stand samt mer. Jeg liker det.

Og i morges var jeg ute etter en smultring som en gal person.

Så snart jeg våknet, endret jeg meg, tok tak i hemmelighetene mine og slo opp en smultringbutikk nedover gaten.

Ferske smultringer er alt. Forleden snakket jeg med en kompis, samt spurte om de trengte noe. Han sa: “Masse gammeldagse smultringer.”

Jeg sa: “Jeg ville imidlertid helt de ikke er friske best nå. Det ville ikke være verdt det. ” Jeg tror det er en del av det som fikk det i hodet mitt. (Det, så godt som jeg alltid tror på smultringer.)

Dessverre ønsket jeg bare en OG -fluffy glasert smultring – men de klarte ikke å huske den! Mislykkes. Vel, antakelse om at jeg snart må tilbake igjen …

5 forslag om å løpe raskere, lykkeligere så vel som sunnere i vår

1. Inspiser soloppgangstidspunktet så vel som solnedgang.

Med den siste tidsmodifiseringen virker dagene lenger siden den forblir lett senere. Jeg liker det for å ta en tur etter jobb!

Men det er også mørkt når jeg står opp, så vel som solen ser ut til å øke litt senere på morgenen. Siden jeg har en allsidig rutine best nå, venter jeg opp til solen er like mye som å løpe mange dager. Men hvis du trenger å holde deg til en spesifikk morgenrutine, kan du plutselig løpe når det er mørkt om morgenen.

Selv om du ikke er redd for mørket (som jeg er), burde du gjøre ytterligere forsiktig med sikkerheten din. Forsikre deg om at du er kledd i lyst, reflekterende utstyr. Bruk en lett eller reflekterende vest. Kjør i risikofrie områder som er godt opplyst. Vær oppmerksom på omgivelsene dine.

2. Bytt opp løpeklærne dine.

Temperaturene øker, så vel som det er på tide å oppdatere løpende garderobe – eller i det minste trekke vårløpsutstyret ut av lagring. Å bruke så godt mye eller i tillegg kan hindre deg i å løpe ditt beste. Dette handler ikke om mote, det handler om funksjon. Kjole for værforhold så vel som treningen din, slik at du er komfortabel, så vel som kan konsentrere deg om å løpe – ikke klærne dine.

Det kan hende du må bytte den opp dag til dag. kjole i lag. Hvis det er en liten chill, men det er ikke ekstremt kaldt fokus på å dekke hendene og ørene.

*Alle er forskjellige, så vær oppmerksom på temperaturen under løpeturen, så vel som om du følte deg kjølig / varm / bare best i løpsloggen. Langsiktig du burde forstå hva du liker å ha på deg i 50 grader mot 99 grader, så vel som hva som helst i mellom ..

Husk:

– Været: temperatur, regn, snø, tåke, sol … så vel som den vårværstilstanden kan endre seg fra uke til uke som sesongovergangene.

– nøyaktig hvor mye du kjører – avstand, hastighet, tid

– Tid på dagen – krever du reflekterende utstyr eller lys

– Kroppens behov – Blir du varm fort? har en tendens til å fryse selv i 70 grader?

3. Inspiser inn med dine mål for året.

Vi er omtrent 4 måneder inn i 2017 – nøyaktig hvordan kommer løpende mål? Satte du en løpende tilknyttet nyttårsoppløsning?

> Hvis du ønsket å indikere opp for et bestemt løp eller løpe en bestemt avstand – velg det nå. Du krever 12 til 18 uker å trene for et halvt maraton – ikke vent. Velg et løp så vel som en treningsplan i tillegg til å komme på det.

> Hvis du ikke har satt et løpende eller fysisk treningsmål for dette året -> sett en.

Tiden kommer til å passere uansett, du kommer til å løpe eller trene begge metodene – gjør det mye morsommere, vanskelig så vel som gledelig ved å sette et mål som vil gjøre deg stolt. Det kan være alt fra å løpe et løp du gjør hvert år – raskere i år til å kjøre et bestemt antall miles neste måned.

Gå gooooooo !!

4. Sett en vår i trinnet ditt med ny musikk!

Det varmere været, ganske blomster så vel som litt løpeutstyr … det er en oppskrift på en FantastiC humør så vel som fantastiske løp. Ta det opp et hakk ved å legge til litt ny morsom musikk til din løpende spilleliste. (Sjekk ut den nyeste spillelisten min her.)

Har du allerede lagt til ny musikk?

Endre løping og hold det morsomt og friskt av:

Endring av løpebanen – det kan være like enkelt som å kjøre den typiske banen bakover (ikke løp bakover, kjør banen din i motsatt retning)

Legg til ny kryss-trening-yoga, utholdenhetstrening, Zumba, Karate … prøv noe nytt

Vurder å bli med i en løpegruppe eller møte-noen grupper som tar en pause i vintersesongen begynner opp igjen. Inspiser ‘dem ut

Dette hjelper med å holde det morsomt i tillegg til at kroppen din “blir brukt til treningsøktene dine”, slik at du fortsetter å gjøre forbedringer.

5. Ikke la noe – til og med allergi stopper deg.

Denne vintersesongen var den våteste, regneste vintersesongen i hele mitt liv. Jeg kan ikke tro nøyaktig hvor mye det regnet i Sør -California !! Jeg er glad for at tørken sakte forsvinner, så vel som jeg er glad for at torva er så miljøvennlig, så vel som løpestiene i oransje region er foret med blomster. Imidlertid utbetaler denne nye, rike atmosfæren massevis av pollen.

For noen uker tilbake løp jeg sammen, så vel som at det virket som om noen kastet konfetti fra et tre…. hva? Jeg var så forvirret. Viser seg at det var enorme ol ‘pollen, så vel som blomsterpuffer som flyter med luften. Det har skjedd mye nå! Jeg har oppdaget at halsen min blir kløende etter et løp på en vind dag.

Løping er vanskelig tilstrekkelig-men hvis du har allergier så vel som prøver å løpe, kan du kreve noen sikkerhetskopiering. Tenk på et allergitilskudd eller produkt eller snakk med legen din om hva som kan hjelpe.

Spørsmål: Hvor er du så vel som hvordan er værforholdet der?

Meg: Orange County. Best nå er det 55.

Send meg arbeidsboken

73Save

Deling er omsorgsfull!

73

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *