Lucky Lunch

Jeg gikk på en kickboksingsklasse i morges på det nye treningsstudioet mitt. Det var min aller første gang på dette treningssenteret så vel som min aller første gang å ta en KB ikke i MD. Jeg må innrømme at den ene tingen som er mye bedre i MD over CA, er kickboksingskursene jeg brukte til å delta på. Jeg likte dem i tillegg til å savne det mye!

Imidlertid kom jeg akkurat tilbake fra en kort spasertur, så vel som CA for øyeblikket ser ut som dette ute, så jeg tar den avveiningen
Mine siste videoer

Athleta Running Shorts Review.mp4
Ingen chafing løpeshorts for kvinner. Ny evaluering av Athleta Hiit it 9 i inseam shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Neste
Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
14:26

Bo
00:00
08:21
08:21

Jeg spiste en tidlig lunsj etter KB …

Hver gang jeg lager en salat med TJs peanøttdressing tenker jeg, “Den ene tingen som mangler er noen peanøtter på toppen …”, men jeg husket å hente litt i morges, så det var perfekt!

Tips: Jeg la litt Pico de Gallo på denne salaten så vel som den fungerer totalt. Korantro går bra med thailandske / peanøtttype sauser samt løk så vel som tomater blandet sømløst.

Jeg valgte også en beholder med eggehvite salat. Jeg har ønsket meg eggsalat enorm tid, så vel som ikke ville vente med å koke egg, skrelle dem, lage eggsalaten … så dette er en lat lunsj i tillegg til å være en heldig.

Se? Jeg spiste lunsj tidlig, men det er på en heldig tid! Gjør noen andre et ønske når alle tallene er de samme?

Morsom faktum: Jeg gjør alltid nøyaktig samme lyst og bestemte meg for at jeg vil fortelle Ben på dødssengen min hva mine ønsker har vært alle disse årene <3 Jeg biter bare i dette honningskarpe eple, så vel som har bestemt at “Honey Crisp” er et flott navn for en spedbarnsjente. Jeg antar at mitt fremtidige spedbarn er heldig at jeg ikke forventer akkurat nå, eller hun vil ende opp med å holde navnet! Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *