Tweet Tweet Tweet Tutorial

Jeg liker Polenta, så da dette Amys måltid var i salg her om dagen, snappet jeg det opp! Det er ikke i nærheten av Restaurant Polenta eller Polenta-kilene jeg hadde på bryllupsarrangementet mitt (!) Imidlertid gleder jeg meg over meg noe mais-måltid, så det fungerte

Egentlig fungerte det bare som en matbit – dette har mindre kalorier enn en Luna -bar!
Mine nyeste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker samt anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, evalueringen samt mye mer om A Great Listenes -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
14:26

Bo
00:00
08:21
09:42

Så dette indikerer at jeg hadde god plass til dessert …

Jeg oppdaget denne resterende glasuren i kjøleskapet mitt forleden fra da jeg lagde søskencupcakes til bursdagen hans.

Hvis hele cupcakes var hjemme hos meg, ville jeg spist dem alle, men soloising er ikke like spennende.

Vel, frem til i dag da jeg ville ha dessert i tillegg til å skive prikken over i’en på den siste av bananmuffinstoppene jeg massakrerte på søndag.

Det er varmt her.

Vi har vært ekstremt heldige som har en ganske mild sommer opp frem til nylig. Ok, det er utrolig her hele tiden, men det har vært varmt denne uken. Jeg kavet til slutt så vel som på AC i går i en time så vel som i dag.

Jeg gjorde det hovedsakelig siden Vegas gråt om nøyaktig hvordan jeg lagde ham i live!

Jeg fikk en bekymring for å spørre en monican om en rask Twitter -opplæring

Hei Monica!

Etter å ha vært en lang tid besøkende startet jeg bare nylig en egen blogg. Jeg innser raskt at det er mange aspekter ved det sosiale nettverket som jeg ennå ikke har funnet ut … nemlig Twitter. Det er så mange symboler så vel som forkortelser at jeg ikke har noe hint hva som skjer eller nøyaktig hvordan jeg kan komponere en tweet (RT? Dummies ‘leksjon. Jeg krever at det grunnleggende er kjent for å hjelpe meg så vel som alle andre som kan være sent ute med å hoppe på Twitter-båndtvangen.

Takk!

Kerry

Jeg tror det ville være mye lettere å bare gi deg en rask blurb her med tanke på at det er en visuell ting i tillegg til å si “@” i en vlog kan være uklart …

1. Du kan tweet hva du vil så mye som 140 tegn ved å bare komponere det i tillegg til å trykke på tweet. Det er alt deg.

2. Hvis du vil tweete noe til en bestemt person som legger “@” foran Twitter -håndtaket. Eks. Hvis du vil tweete meg, ville du lagt

@RuneTePeat Du er metode så godt besatt av vannmelon!

*Selv om noen ikke overholder deg, kan de sjekke ut hva folk twitrer til dem.

3. # – er en hashtag. Det er som et hett tema folk snakker om (eller du kan bruke dem opp). Hvis du klikker på hashtaggen, kan du se alle tweets med disse nøkkelordene.

Eks. I det siste har jeg tweetet …

Jeg har ikke noe på løpet av løpet i morges! #Ingclassof2012 <- Siden det er hashtaggen for NYC Mary-klassen i 2012 4. Hvis du "følger" folk, ser du alle tweets i Twitter -strømmen din. Hvis de overholder deg, kan de sjekke ut din. Du kan overholde enhver person på Twitter som har en åpen profil - dette inkluderer kjendiser så vel som elegante peeps! Fantastisk he. Spørsmål: Har du Twitter -spørsmål? Eller innsikt å dele? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: grunner til at folk kjører vs. grunner til at jeg løper grunner til at folk kjører vs. grunner til at jeg løper Morsomme løpende memes for hvorfor folk løper. Kjør Disney Training Update. Kjører påminnelser om nabolaget ogHva er et skritt så vel som nøyaktig hvordan de skal gjøre dem for å løpe raskere Hva er et skritt så vel som nøyaktig hvordan de skal gjøre dem for å løpe raskere Nøyaktig hvordan du løper raskere. Løpende skritt - Kjør treningsarbeidsarbeid. trening for å bli raskere og PR med nye speedworkouts Jeg fikk en test-19 testvideo av min erfaring Jeg fikk en test-19 testvideo av min erfaring Hei! Her er en rask video av min erfaring med å ta Covid-19-testen, samt Bens erfaring med å ta Covid-19 hurtigtesten. Ekte forslag for å få nye venner Ekte forslag for å få nye venner Forslag for å komme med nye kompiser som voksen. Nøyaktig hvordan man kan tilfredsstille nye mennesker så vel som vennskap i 20 -årene så vel som 40 -tallet. Løp spis gjenta vid Løp fit vanskelighetsgrad uke 1 - online Q & A Løp fit vanskelighetsgrad uke 1 - online Q & A Kjør Fit vanskelighetsgrad på nettet Facebook Q & A -økt. Uke 1 bekymret for å løpe så vel som vekttap. Hjertefrekvens trening og Nøyaktig hvordan klarte du det gjennom skilsmisse - ekte forslag som hjalp meg Nøyaktig hvordan klarte du det gjennom skilsmisse - ekte forslag som hjalp meg Forslag til å håndtere skilsmisse eller et oppbrudd. Nøyaktig hvordan du takler tap av en tilkobling så vel som verktøyene jeg brukte for å holde Connec ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *