10% Fight Handbag Fine samt nabolagstjeneste kjøpt i samsvar med nyhetsseminar Brawl

I dag satte Nevada atletisk kompensasjon sin presedens for bøter inkludert lisensierte stridende inkludert i førkampen under markedsføringsarrangementer.

Etter Jon Jones så vel som Daniel Cormiers møte på et markedsføringsarrangement for en kamp arrangert i Nevada, utstedte NSAC hver av Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter dem en bot inkludert 10% av deres rapporterte ‘show’ håndvesker som kom inn på $ 9.000 for Cormier, samt $ 50.000 for Jones . I tillegg ble Jones kjøpt til totalt 40 timers nabolagstjeneste, så vel som Cormier ble kjøpt til totalt 20 timer.

Årsakene til de færre timene for Cormier var basert på å oppdage at Jones var aggressoren for hendelsen. Cormier ba selvforsvar, men Sveits herrelandslag i fotball Skjorter dette ble avvist av kompensasjonen med at NSAC oppdaget at etter at Jones satte pannen på Cormiers den passende reaksjonen tråkket tilbake i stedet for å skyve Jones.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

NSAC treffer McGregor med bratt fine, nabolagstjeneste for FC Tokyo Skjorter flaskepasting 10. 10. 2016in “Nevada Battle Sports Law”
Jon Jones bedrar Nevada Spesifiser atletisk kommisjon? Blir det nedfall? 30. desember 2014in “Nevada Battle Sports Law”
Alternativer for UFC så vel som Nevada spesifiserer atletisk kompensasjon i avtalen med Jon Jones Scandalapril 28, 2015 med 2 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *