Athleticon utsatt – april 2022

av Christian Duque

Athleticon er megakonkurransen som var ment å være den største tingen siden, vel, Mr. Olympia. Opprinnelig ble den satt til å bli avholdt i 2020, i Atlanta, GA. Planen var å tilby en hel rekke hendelser, omtrent som Arnold Classic, med kroppsbygging som hovedtrekningen. Jeg er sikker på at det ikke var akkurat slik det ble markedsført, men av alle hendelsene som ble presentert på Arnold, er det trygt å si at kroppsbygging er kronjuvelen (samme med Athleticon).

Til å begynne med trodde mange fans at denne konkurransen ville være Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter stedet for Phil Heaths comeback. Heath, som administreres av Dany Garcia (ekskona for berget) og leder av Athleticon, hadde antydet at hans kroppsbyggende okkupasjon ikke var i nærheten. Andre store legender som 2008 Mr. Olympia Dexter “The Blade” Jackson vurderte også å konkurrere på arrangementet (se hans Valuetainment -intervju). På det tidspunktet var det imidlertid uklart om det da å regjerende Mr. Olympia Brandon Curry ville gjøre konkurransen.

Arrangementet ble markedsført som det første i sitt slag, ved å bruke enorme premiepenger, og automatisk ta sin plass sammen med Arnold og Olympia. Dessverre, da Covid traff, befant alle konkurransene seg i limbo. Helvete, Arnold -klassikeren skjedde nesten ikke. Olympia ville bytte hotell, endre datoer og deretter, til slutt, trinn langrenn. Og det var bare 2020; Vi vet nå at Olympia vil bli satt i Florida. Til dags dato er det fremdeles ingen betongdato for Arnold, og det kommer sannsynligvis ikke til å være en gang snart.

Da Athleticon utsatte arrangementet for 2021, valgte de uken 17. oktober. Det virket som en trygg dato, leverte Arnold fant sted (februar/mars) og Olympia gikk tilbake til slutten av september – eller – holdt den midten av desember 2020 -datoen for 2021. Da Olympia kunngjorde at den nye datoen for 2021 -arrangementet ville Sammenfaller med Athleticon, utsatte arrangementet deretter 2021 -debuten for april 2022, ifølge Fitness Volt, Ron Harris fra muskulær utvikling, og Nick Strength and Power.

For hva det er verdt, tror jeg atleticon, konseptuelt, stiller seg opp for et fall. For det første, for å si at en ny konkurranse (den som står bak det) vil parallelle Arnold og Olympia er fullstendig sinnssykdom. Nå sa de faktisk aldri det, men det var den generelle enigheten i treningsbransjen. Arnold har gått sterkt med tanke på at 1989 og bærer navnet på den mest vellykkede og gjenkjennelige kroppsbyggeren i verden. Ingen krenkelser, men berget kan ikke holde et stearinlys til Arnold. Jeg mener, berget er større enn livet, men Arnold har oppnådd gudslignende status. Jeg tror mange flere vet navnet Arnold over hele verden enn til og med Jesus. Jeg tuller ikke – ikke i det minste.

Olympia, har gått sterkt med tanke på at 1960-tallet og er den eneste viktige konkurransen i alle kroppsbaserte idretter. Den som vinner Olympia, enten det er i bikini, figur, kondisjon, velvære, MPD/WPD, klassisk kroppsbygning, 212 kroppsbygging og/eller menns/kvinners åpne kroppsbygging – er den beste i verden. I ett helt år, uansett hvilken mann eller kvinne som vinner den tittelen, er de den ubestridte best.

For Athleticon – eller et hvilket som helst annet nytt show – for å nå det nivået sitt første år ut av porten, er ganske enkelt en oppskrift på katastrofe – selv med Robin Chang ved roret. Jeg tror ærlig talt at de skapte så stort press på seg selv at de gjorde det umulig å bare komme fra bakken. Hadde de hatt mye mer ydmyk markedsføring og mye mer oppnåelige mål, kunne de lett ha debutert med en liten til middels produksjon, brukt gode premiepenger, og en ekspo planlagt for forhold som de vi for tiden bor i. 2020 Olympia Expo var liten, men den var ekte. I motsetning til Arnold (som var helt virtuell), nedskalte Olympia Expo, under ledelse av Dan Solomon, men fortsatt brukte folk en sanntidsarrangement Sport Club Internacional Skjorter der de kunne møte kjendiser, få kosttilskudd og samhandle (om enn i begrenset form) med andre kroppsbyggende fans, utenfor konkurransen. Expo var også helt gratis, noe som viste en ekte forpliktelse til kundeservice.

Fra det jeg har hørt, var premiepengene på Athleticon ikke så store som mange trodde det ville være. Det var absolutt ikke mye mer enn Olympia, og muligens kan ha vært sammenlignbar med ASC. Interessant nok fortalte mange idrettsutøvere meg, i tillit, at kontrakten også var ganske betydelig, og at det også hadde slått mange konkurrenter.

Likevel var det et fristende forslag om å konkurrere på det første showet noensinne. Produksjonsverdien ville helt sikkert levd opp til hypen, og selv om promotørene hadde høye mål, kanskje de kanskje ikke har vært i stand til å møte umiddelbart, er det ganske sikkert at de ville ha på kort sikt. Problemet er at når du pantsetter en utstilling som vil overgå ASC, FIBO og BodyPower, kan du ikke akkurat gjøre det Olympia gjorde i Orlando, FL i 2020. Detteer grunnen til at jeg tror at denne hendelsen vil bli dømt-hvis og inntil-Covid er absolutt eliminert og vi går tilbake til en eksistens før mars 2020. Ellers er det rett og slett ingen måte de kommer til å kunne ha den typen Expo, selv i stater som har løsnet begrensninger (f.eks. FL, TN, GA). Den andre bekymringen er penger som kommer inn. Selv om The Rock er en megastar, og arrangementet sannsynligvis vil trekke en hvem er hvem av Top Fitness -kjendiser, hvor mange store selskaper ville være ivrige etter å få seks figurboder for en konkurranse som har utsatt sin debut to påfølgende påfølgende år? Faktum 2020 ble utsatt for 2021 – og – 2021 ble utsatt for 2022, inspirerer ikke akkurat mye selvtillit.

Jeg er av troen på at det er på tide med en komplett markedsføringsmakeover. Athleticon begynner å være synonymt med barnet som gråt Wolf. Hvem skal si at 2022 vil det ikke bli utsatt til 2023. På dette tidspunktet vil jeg si at navnet stort sett har mistet verdien. Jeg vil omgruppere, endre navnet, endre teknikken og jobbe lydløst for 2022 -produksjonen. Faktisk påpekte Nick Strength and Power at Athleticon -siden ikke hadde blitt oppdatert med tanke på at juni 2020. Hvis det er sant, er det et annet tegn på at denne hendelsen trenger bedre ledelse. Selv om hendelsen ble utsatt for 2021 i 2020, hvordan er det mulig at siden i hovedsak ble forlatt i åtte måneder? Hvordan ellers vil du beskrive en side som ikke er oppdatert på åtte måneder, enn forlatt? Jeg er alle ører for potensielle tilbakevisninger.

Noen leksjoner er vanskelige å lære. Se på Ole Vince McMahon og hans WBF. Han ga kroppsbyggere kontrakter, betalte dem enorme mengder penger og gikk byste etter 2,5 år. WBF -magasinet gikk bort, bodybuilding kom aldri tilbake, og mange av folket ødela karrieren fordi ingen ventet på dem med åpne armer i føderasjonen de hadde igjen for grønnere beitemarker. Det faktum at Olympia valgte samme dato som Athleticon, burde ikke være en overraskelse for noen. Olympia er konge, den kan til og med settes på samme dato som ASC og ASC måtte endre datoer. Olympia er kongen av jungelen, den planlegger ikke konkurransen rundt noen andre. Og lytt folkens, det var ikke tilfeldig. Gjorde de det med vilje? Nei, jeg tror ikke de gjorde det, men når de valgte datoen, tror jeg at de er engstelige for det store, nye showet i Atlanta? Ha !!

Du snakker om en konkurranse som er over et halvt århundre gammel-hva i helvete bryr de seg om et eksperimentelt show, drevet av en eks-wrestler, som potensielt kan ha forsøkt å erstatte O-si om 5 eller 10 år? Jeg tror ikke dette var personlig, ettersom alle kommer veldig godt overens; Imidlertid kan det ha vært en realitetskontroll akkurat det samme. Hadde Athleticon ikke Cerezo Osaka Skjorter flyttet sin dato, ville det vært krekling i Atlanta. Jeg vet det, du vet det, og de vet absolutt det også.

Jeg personlig ville bli hyggelig sjokkert hvis Athleticon skjedde i april 2022. På dette tidspunktet mistenker jeg at de generelt omorganiserer dekkstolene på Titanic. Hva tror du? Vil vi noen gang se dette showet skje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *