13 Fitbit Neighborhood -funksjoner du kan tilpasse for mye mer (eller mindre!) Personvern

Online nabolag kan levere motivasjonen i tillegg til å støtte deg krav om å holde deg frisk – for eksempel folk som har minst en Fitbit god venn Ta 700 mye flere skritt om dagen enn de som ikke gjør det, i henhold til interiørdata. Imidlertid trenger deling av trinn, så vel som mye mer personopplysninger, som ditt navn, beliggenhet, så vel som vekt, et tillitsnivå til. så vel som Fitbit forstår det. Derfor velger du hvilken informasjon du deler.

Ikke sikker på om du drar full nytte av Fitbit -personverninnstillingene dine? Vil du dele mye mer med Fitbit -vennene dine? Sjekket ut for å oppdage nøyaktig hvordan du kan tilpasse Fitbit -personverninnstillingene dine.

13 Tilpassbare Fitbit -nabolagsfunksjoner

Visningsnavn
Dette er navnet andre Fitbit -individer vil se i appen eller på Fitbit.com -dashbordet. Du kan endre det når hver 60. dag fra appen eller dashbordet. Hvis du bruker dashbordet, klikker du på girikonet i det øverste ideelle hjørnet, samt deretter klikker du innstillinger for å oppdage “Navn” -feltet. I appen, trykk på kontoikonet så vel som så flisen med navnet ditt. Herfra, trykk på girikonet så vel som da “visningsnavn.” Trykk eller klikk på enten navnet ditt eller brukernavnet for å endre det, så vel som deretter klikk “Lagre.”

Profilbilde
Velg et bilde for å representere deg i Fitbit -samfunnet. Det trenger ikke å være et hodeskudd. Noen medlemmer bruker bilder av familiens kjæledyr eller visuelle sitater. Du kan angi eller endre profilbildet ditt fra Fitbit.com -dashbordet ved å klikke på profilbildet ditt i det øverste ideelle hjørnet, samt velge “Endre profilbilde” eller “Last opp bilder.” I appen, trykk på kontoikonet, navnet ditt, girikonet så vel som da “profilbilde.”

Forsidebilde
I tillegg til et profilbilde, kan du også tilpasse profilsiden din i Fitbit -appen ved å legge til et omslagsbilde. Tro oppsiktsvekkende turskist, et bilde av dine foretrukne joggesko, eller noe annet som vil holde deg inspirert eller påvirke andre. For å legge til en, gå inn i innstillingene for appkontoer igjen, trykk på girikonet, i tillegg til deretter å trykke på “Cover Photo.”

Personlig bio
Denne innstillingen er opprettet for å la deg dele litt informasjon om deg selv, men det er offentlig, som indikerer at enhver type Fitbit -person kan se hva du velger å dele. Introduser deg selv, del din helse og velvære så vel som fysiske kondisjonsmål eller dine tidligere prestasjoner, publiser et inspirerende sitat eller bare la det være tomt. Du kan redigere om meg -delen fra Fitbit.com -dashbordet ved å klikke på girikonet så vel som deretter “Innstillinger.” I appen, trykk på kontoikonet, navnet ditt, girikonet, samt da “Om meg.” Plassering
Du kan velge å dele hvor du er online (helt ned til byen din, samt spesifisere om du er online i USA) også med hvem (ingen, bare venner eller alle). I Fitbit -appen, trykk på kontoikonet, Navn Tile, Gear Icon, samt da “Location.” På Fitbit.com -dashbordet klikker du på Gearikonet, så vel som “Innstillinger.”

Gjennomsnittlig telling av hverdagstrinn
Ditt typiske telling av hverdagstrinn beregnes basert på hverdagstrinnene dine de siste 7 dagene. For å endre om denne informasjonen er offentlig eller bare viste Fitbit -vennene dine, trykker du på kontoikonet i appen, flisen med navnet ditt, girikonet, samt da “trinn.” Hvis du bruker Fitbit.com -dashbordet, klikker du på girikonet, “Innstillinger”, så Canadas herrelandslag i fotball Skjorter vel som da “Privacy.”

Personlig statistikk
Personlig statistikk inkluderer bursdag, høyde, så vel som vekt. Når du aller først produserer Fitbit -kontoen din, er de standard til å være private. Hvis du vil dele en eller alle denne statistikken, kan du endre personverninnstillingene på Fitbit.com -dashbordet eller appen. Fra dashbordet klikker du på girikonet, deretter “Innstillinger”, samt “Privacy.” I appen, trykk på kontoikonet, navnet ditt, samt “personlig statistikk.” Trykk deretter på hvert privat produkt for å evaluere eller endre personverninnstillingene.

Innenfor “Personlig statistikk” på appen så vel som dashbord kan du også endre personverninnstillingene til forskjellige Fitbit -grafer – som søvn så vel som kaloriinntak – som bare vises på Fitbit.com -dashbordet.

Venneliste
Det er noen få forskjellige metoder for å samle dine gode venner som oppførte i tillegg til bare å legge til mer. Hvis du noen gang krever å eliminere eller blokkere en god venn mens du er i appen, trykker du på kontoikonet, navnet Tile, samt trykker du på den gode vennen for å se profilen deres. Derfra kan du trykke på de tre prikkene øverst på skjermen, samt velge å slette eller blokkere dem.

Du kan også eliminere gode venner som bruker Fitbit.com -dashbordet. For å gjøre det, oppdag de gode vennene fliser i tillegg til å klikke på den gode vennen du vil slette. Hold musepekeren over teal gode venneknappen. Knappen blir rosa så vel som en “x” vises. Klikk på “X” for å bekrefte at du vil eliminere vennen.

VilHold vennenes profiler like personlige som dine egne? I appen, trykk på kontoikonet, Navn -flisen, samt da “Privacy Setting” under “Friends.” Du velger å holde den gode vennen din som oppførte offentlig, bare dele den med vennene dine, eller gjøre den privat.

Private meldinger
Ikke hva som må være offentlig vist gode venner så vel som grupper på fellesskapet. For å sende en personlig Serbias herrelandslag i fotball Skjorter melding til en av vennene dine, trykk på nabolagsknappen på Fitbit -app -dashbordet ditt, og trykk deretter på “Friends.” Oppdag den gode vennen du vil sende beskjed, så vel som å trykke på flisen med navnet deres i tillegg til “melding.”

Støtende innlegg
Fitbit-nabolaget er opprettet for å være et risikofritt sted for å koble seg sammen med andre mennesker på en helse- og velværereise. Hvis du noen gang ser en publiser som du oppdager uakseptabelt eller støtende, kan du rapportere den ved å tappe de tre prikkene i hjørnet av publiseringen i bekymring, så vel som å tappe “Rapport Post.” Velg grunnen til at du rapporterer publiseringen i tillegg til å trykke på “Send tilbakemelding.”

Fellesskapsinnlegg
Hvis du bare har lurt på nabolaget, så vel som ikke har delt noe ennå, må du gi det et skudd. Hver gang du legger ut, kan du velge å bare dele oppdateringen med gode venner eller en bestemt gruppe du er i. Du kan også slette noe du har publisert (trykk på de tre prikkene i hjørnet av publiseringen, samt velge “ Slett ”) eller slett kommentarer fra publiseringen din (sveip til venstre på iOS; trykk samt hold på Android samt SSC Napoli Skjorter deretter trykk på“ Delete; ”Rapporter kommentaren til Windows 10). En siste ting: Fitbit tar datasikkerhet ekstremt alvorlig. Hvis du er bekymret for at en uautorisert person har logget seg på Fitbit -kontoen din, kan du se noen overta kontoen min?

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Danielle Kosecki

Senior helse og velvære så vel som fysisk fitness-redaktør Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og velvære samt fysisk kondisjon i mye mer enn 10 år. Hun er skrevet for glamour, mer, forebygging, så vel som syklingmagasiner, så vel som redaktøren for Bicycling enorme treningsbok. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay Area hvor hun ikke savner Wintertime i det hele tatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *