La oss snakke Daniel Cormier Eye Poke, tapte telefonsamtaler samt Nevadas umiddelbare replaypolitikk

for noen år tilbake Nevada overhalt deres kampsportspolitikk for å mulig utløst av en rettferdig streik eller en foul. Mye mer bare nylig Nevada utvidet muligheten til å utnytte øyeblikkelig replay “i alle typer” for å øke muligheten til dommerne for å få ting til. La oss bruke dette på den nylige Daniel Cormier -situasjonen.

I går kveld på UFC 252 var Daniel Cormier på feil ende av en betydelig øye -poke. Det skjedde i løpet av tredje runde av fem runde tittelkampen. Dommer Marc Goddard savnet Poke som trodde en lovlig streik landet. Feil oppstår så vel som Goddard, til hans ære, falt på sverdet og erkjente at hans feil tweetet som samsvar med etter kampen:

“Jeg metoder det jeg forkynner så vel som som en fyr jeg står høyt i tillegg til å gå på. Hvis du godtar plaudits, må du også med feil, det er et OGC Nice Skjorter bevis på at du lytter, oppriktig så vel som forbedring. Grov med glatt, aksept og eierskap. Etter kampen når jeg så omspillet, ba jeg om unnskyldning til Daniel så vel som teamet hans, så vel som jeg gjør det offentlig, så vel som uforbeholdent for å savne det jeg ikke burde ha – men jeg kan ikke ringe det jeg ikke ser. Jeg har ikke repriser så godt som flere vinkler, det er et skudd som tar inn ekte tid. Jeg kan ikke kommunisere akkurat hvor mye jeg både har levd og likte denne sporten de siste 20 årene. Jeg setter virkelig pris på alle som forstår. ”

Poke utløste åpenbart Cormier til å oppleve en delt hornhinne. Cormier bemerket at skaden etterlot ham ikke i stand til å se ut av øyet i løpet av anfallet, vanligvis en anstrengende innlegg.

Så hva kan ha skjedd?

Da Goddard gikk glipp av telefonsamtalen i ekte tid, kan han ha vært motivert til å raskt se øyeblikkelig replay for å få det til. Under NAC 467.682 (5) ”kan dommeren, i alle typer tider under en konkurranse eller utstilling, telefonsamtale en time-out for å søke råd fra med tjenestemenn om kompensasjonen eller for å se replayopptak”.

Hvis dette skjedde, ville det ha vært tydelig om det skjedde raskt at en foul skjedde. Antagelig ville det blitt ansett som en tilfeldig foul. Med at Cormier innrømmer at han kanskje ikke ser på grunn av foulen, ville den sannsynligvis blitt stoppet. Derfra Nac 467.7966 styrer å merke det

“Hvis en konkurranse eller utstilling med blandet kampsport blir stoppet siden en utilsiktet foul, skal dommeren finne ut om den ubevæpnede stridende som har blitt fouled kan fortsette eller ikke … hvis dommeren finner ut at en konkurranse eller utstilling med blandet kampsport kan ikke fortsette siden en skade som er opplevd som et resultat av en utilsiktet fell enn tre runder. ”

Hvis Goddard utnyttet de umiddelbare replay -kreftene i ekte tid, ville bout sannsynligvis blitt erklært en ‘ingen avgjørelse’.

Så kan resultatresultatet nå velte? sannsynligvis ikke. Når den ekte tidsvedtaket tas Nevada, som mange jurisdiksjoner, har svært begrensede sjarmrettigheter. Spesielt NAC 467.770 muliggjør bare en sjarm hvis det er samvirke, en matematisk scoringsfeil eller “som et resultat av en feil i å oversette en ordning av dette kapittelet, har dommeren gitt en unøyaktig beslutning.” Selv om Goddard gjorde en feil så vel som innrømmet at det sannsynligvis ikke Palmeiras Skjorter aktiverer noen form for disse grunnene. Det ble gjort en feil. Diskresjon ble ikke utnyttet i øyeblikket for å evaluere replay.

Kjempere (og deres hjørner) må være kjent med nyansene i denne politikken når de konkurrerer. Når feil blir gjort, kan dommerne begjæres til å bli ideelle omgående. Nevada -politikken er allsidig når det AS Roma Skjorter gjelder å gjøre det mulig for en dommer å rette en feil før en kamp er offisielt over. Rettigheter er langt mye mer begrenset etter det.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Endring av beslutning – en sammenbrudd for NSAC, Urijah Faber samt Francisco Riverajanuary 13, 2015in “Nevada Battle Sports Law”
La oss snakke Nevadas faktiske umiddelbare replaypolitikk samt tvilsomme Herman/Rodriguez “Low Blow” 14. september 2020 med 3 kommentarer
La oss når igjen snakke Nevadas faktiske umiddelbare replaypolitikk samt Clark vs Alpar StoppageEpTept 20., 2020 med 1 kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *