Å regne med idrett om våren kan være farlig for bunnlinjen på college atletiske avdelinger

Mange atletiske avdelingstjenestemenn tror det de hører med media fra farmasøytisk virksomhet som hyper aksjen deres, så vel som administrasjonen som ber om et mirakel .

En vaksine kommer, eller så går teorien. I det minste kan institusjoner arrangere friidrett om våren. Eller kan de?

Det er virkelig to deler til spørsmålet. For det første, når vil en vaksine være klar? Real Madrid Skjorter For det andre, når kan det distribueres? så vel som mens en vaksine kan utarbeides om vinteren. Den andre bekymringen er mye mye tøffe å svare på, spesielt forutsatt at kravet om å sikre titalls millioner mennesker med risiko, som helse- og velværepleiere, eldre så vel som de med samboer. College -traineer er bestemt til høst ganske langt nede på listen.

Jesse Goodman – den tidligere sjefforskeren ved maten så vel som medisinering – sa til Atlanterhavet () forrige uke at ““ Selv når en vaksine blir introdusert, tror jeg at vi vil ha flere måneder med betydelig infeksjon eller i det minste fare for infeksjon å se frem til. ”

College -traineer Fluminense Skjorter vil ikke bli vaksinert før sent på våren, tidligst

Problemet ligger i logistikken for å implementere et vaksinasjonsprogram. Vanligvis må en hær av mennesker få opplæring i å administrere vaksinen, som ikke er liten bragd. I tillegg krever noen vaksiner “to doser; Det aller første primes immunforsvaret, slik at det andre kan forårsake en sterkere immunrespons, ”ifølge Atlanterhavet. Deretter er det også vanskeligheter med hensyn til lagring av vaksinen.

Som fremhevet ovenfor, er avgrensning av hvem som til å begynne med får vaksinen et fullsatt forslag. Emily Brunson, en antropolog ved Texas spesifiserer universitet som studerer vaksiner bemerket at “det er mange metoder for at ting kan tolkes feil.” Magasinet fortsatte med å legge til at “under en foreløpig mangel kan disse beslutningene føles urettferdige-spesielt forutsatt at spenninger ble frø tidligere i pandemien da de rike så vel som de populære fikk Covid-19-tester mens vanlige mennesker ble vendt bort på klinikker . ”

Bør college -idrettsutøvere, som gradvis blir behandlet som ekspertidrettsutøvere, gå foran på linjen? Det er usannsynlig.

“For alle usikkerhetene som holder seg foran en vaksine i Covid-19, var en rekke fagpersoner klare til å gjøre en spådom,” fortsatte magasinet. “Jeg tror bekymringen som er enkel å respons West Ham United Skjorter er, kommer dette viruset til å forsvinne? I tillegg til responsen på det er nei, uttalte Ruth Karron, direktøren for Center for Immunization Research Study ved Johns Hopkins University. Viruset er allerede like godt utbredt. En vaksine kan fremdeles lindre alvorlige tilfeller; Det kan gjøre Covid-19 mye enklere å online med. (Men) viruset er sannsynligvis her for å bli. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *