SFIAs Topline -rapport viser amerikanernes inaktivitetsrate som synker

da verden sakte begynte å gjenåpne i 2021, amerikanere kom tilbake på farten, ifølge idretten så vel som Physical Fitness Market Association (SFIA) årlige Topline Involving Report. Rapporten sporer involveringstall for amerikanere i alderen seks så vel som eldre, over 120 forskjellige idretter, kondisjon, så vel som aktiviteter utenfor, inkludert en seksjon viet til effekten av Covid-19 på involveringsgraden.

For andre år på rad avtok inaktivitetsnivået. Å redusere med 0,7% fra 2020, inaktivitet er den laveste den noensinne har vært. Sammenlignet med 2016 har aktiviteten økt 7,8%-det vil si 16,8 millioner mye flere som deltar i idrett så vel som fysisk form i løpet av fem års spenn. Lavere inaktivitetsnivåer i 2021 ble for det meste drevet av 18-24 så vel som 25-34 aldersgrupper, med ungdomsinaktivitet-aldersgrupper 6-12 samt 13-17-på samme måte avtagende for det femte året på rad. Selv om disse aktivitetstallene er oppmuntrende, er det fortsatt mye arbeid å gjøre, da over 72 millioner mennesker fremdeles er inaktive.

“2021 viste pandemi-vennlige aktiviteter som tennis, golf, løping, fotturer, yoga, skateboarding samt surfing fortsetter å være populære, mens andre klassifiseringer som falt i 2020 begynner å komme seg,” uttalte Tom Cove, president og administrerende direktør, SFIA .

I løpet av Englands herrelandslag i fotball Skjorter de syv sportsklassifiseringene som er sporet av SFIA, så Water Sports det største løftet fra år til år i involvering på 2,3%, overholdt nøye etter idrettsutøver med en økning på 2,2%. Lagidrettsidretter så et løft fra år til år på 1,8%, men involvering holder seg fremdeles lavere enn pre-pandemisk nivå med rundt 2 millioner færre personer som deltok i lagidrett i 2021 enn 2019.

Pickleball fortsetter sin ekstraordinære økning, og ender opp med å være den raskest voksende sporten de siste to årene, med involvering som ser en vekst på 39,3%. Yoga har vokst 12,8% i nøyaktig samme tidsramme, noe som gjør det til en av de raskest voksende aktivitetene under pandemien.

Vi fortsetter å se en betydelig involveringseffekt med store hendelser. Med Olympic Games om sommeren som tok beliggenhet i 2021, engasjement i gymnastikk, hurtig-titch softball, svømming på et lag, samt domstolens volleyball, alt Fotball Skjorter styrket med over 8%. Dette er nesten det dobbelte av vekstmengden den neste største lagsportsagen.

Cove sier: “Når vi fortsetter å takle vanskeligheter med en pågående, uforutsigbar pandemi, er vi motiverte til å se folk ta seg tilbake til helse- og velværeklubber, samt dra ut igjen til domstolene så vel som felt, i tillegg til å fortsette den aktive livsstil Sporting CP Skjorter de omfavnet under pandemien. ”

Topplinjeinvolveringsrapporten fra 2022 er gratis med SFIA -medlemmer, så vel som tilbys publikum for kjøp ved å klikke her for $ 349.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *