Idrettslovgivningsprofessor Ted Curtis samt funksjonen til erfaringsmessig oppdagelse

I løpet av sin tid ved University of South Florida, var Theodore Curtis medlem av institusjonens interne juridiske team. Han representerte institusjonen om juridiske problemer “innen interkollegiat friidrett, innovasjonslovgivning samt åndsverk.”

Curtis ‘yrke begynte som journalist for en “avis i Boston-området i 1989.” Å komponere om “sport, næringsliv, lovgivning og politikk”, ville utvikle grunnlaget for sin nåværende funksjon som partnerprofessor i Lynn University’s College of Company samt ledelse.

Opplevelsesoppdagelse så vel som akademisk relevans er essensielt, etter Curtis ‘syn, til en effektiv mentormetode. Det er her trainee utmerker seg. Den praktiske opplevelsen har ingen erstatning.

Som et eksempel, i en årrekke nå Lynn University Sports Administration -studenter, har deltatt i Allianz Championship – en av stoppene på PGA Champions Tour. Hver februar i Boca Raton får disse Borussia Monchengladbach Skjorter frivillige sjansen til å tjene “i innleggelser, Business Hospitality, Scoring Manages så vel som mange andre områder av arrangementets virksomhet,” læring-“førstehånds så vel som hands-on-av det indre Arbeidet med det høyt respekterte ekspertgolfbegivenheten. ”

Curtis, er rask med å påpeke, “Det er bare en metode for å fullstendig oppdage om kompleksiteten i sportsbransjen, så vel som det er ved å dykke i. Ved å hjelpe personellet fra PGA Champions -turen så vel Barcelona Skjorter som Golf Channel, Våre praktikanter tilegner seg Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter viktig erfaring så vel som fantastiske CV-bygninger. ”

Les mye mer om Theodore Curtis på –

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *