9 metoder for å inspirere deg til å trene

av Matt Weik

Jeg kommer til å være ærlig, det er dager som jeg bare ikke vil trene. Pokker, det er til og med noen uker der jeg bare er så hektisk at jeg vil unngå treningsøktene mine helt. Imidlertid forstår jeg at hvis jeg legger treningsøktene mine på backburner, at ikke bare jeg kommer til å angre på det, men jeg kommer til å oppdage det vanskeligere å komme tilbake i sporet. Derfor vil du i denne artikkelen oppdage noen Surefire -metoder for å inspirere deg til å trene.

1. Se på bildene dine før
Mange av oss gir oss ikke tilstrekkelig kredittscore for arbeidet vi allerede har lagt inn i vår helse og velvære, så vel som velvære. Det er så mange mennesker som var seriøst overvektige, som hoppet på sjansen til å oppdage nøyaktig hvordan de skulle online en sunnere livsstil, som mistet vekten, så vel som etter at vekten kom av, begynte de å miste motivasjonen.

En fantastisk metode for å inspirere deg selv er å se på gamle bilder. Husk personen på det bildet? Den som ikke ønsket å dra til stranden eller bassenget, samt ta av seg skjorta? Husk personen på det bildet som så snart de tok sin siste matbit allerede så frem til neste måltid? Du drepte den personen år tilbake i tillegg til å bygge et nytt liv, en ny person fra grunnen av. Du ønsker ikke å kaste alt det vanskelige arbeidet så vel som engasjement bare siden du har mistet litt motivasjon. Bruk de gamle bildene for å fylle på ditt ønske om å fortsette å komme videre.

2. Husk hvorfor du begynte å trene helt førsteplass
Hva fikk deg til å begynne å trene? Kanskje var det en likt en som døde av et stort hjerteangrep på grunn av dårlig livsstil? Kanskje var det siden legen fortalte deg at du er på grensen til diabetes, så vel som du krever å begynne å ta mye bedre vare på deg selv i tillegg til å glede deg over det du spiser? Uansett den faktiske hendelsen eller øyeblikket, bruk det for å presse deg selv. Du vil ikke gjenoppleve disse øyeblikkene. Du vil ikke ende opp som personen som redd deg for å CF Monterrey Skjorter trene. Du vil ikke være på grensen til et medisinsk dilemma på grunn av din dårlige livsstil. Husk hvorfor du startet helt første.

3. Se på målene dine
Hva er dine mål? Hvis de er mål, har du ikke nådd dem ennå. Så i hovedsak er ikke reisen din over. Du har ikke fullført oppgaven for hånden ennå. Selv da vil du fremdeles ikke stoppe. Jeg håper at hvis du overholder arbeidet mitt, har du brukt anbefalingene mine, samt har skrevet målene dine på papir, samt holde dem et sted du ser på dem ofte. Påminn deg selv hva du jobber så vanskelig for. Er det et vekttapmål du vil treffe før en interessant ferie? Det er et kroppsmål slik at du kan stå opp på scenen i en konkurranse? Uansett mål, fortsett å minne deg selv på det du presser så vanskelig å oppnå.

4. Ansett en personlig trener
Hvis du vil få rumpa sparket, kan du ansette en personlig trener. Deres oppgave er å presse så vel som inspirere deg. Hvis de ikke har det, vel, oppdag en ny trener! Paris Saint-Germain Skjorter Det er mange treningsinstruktører tilgjengelig som ønsker å sette deg med en treningsøkt, i tillegg til at du ser på dine mål.

Et annet avgjørende stykke av dette er at du betaler denne personen. Mange personlige treningsinstruktører har en avbestillingspolicy der hvis du unngår en treningsøkt med dem, er du fremdeles belastet for økten. Etter noen få av dem, vil du merke at budsjettet ditt blir mindre så vel som lettere. Hvis det ikke er tilstrekkelig for deg å komme deg bak i gir, forstår jeg ikke hva det er.

5. Endre treningen
Noen ganger mister vi motivasjonen siden vi bare er slitne med treningsøktene våre. Hvis du regelmessig gjør nøyaktig det samme hver trening, hver uke, hver måned, skal du kjøre deg selv. Endre treningsøktene dine med noen få uker eller endre dem noe hver trening.

Kanskje du begynner med å gjøre sett med 10 reps. Den neste treningen din kan du endre det litt ved å presse på for 12 reps. Eller øke vekten i tillegg til å skyve for 6-8 reps. Hvis du allerede har gjort det, må du endre treningsvarianten. I stedet for å bruke en vektstang til brystpress, må du endre den like mye som hantler eller en produsent som en hammer -utholdenhet. En grunnleggende modifisering kan gi utrolige fordeler, ikke bare i motivasjonen din, men resultatene dine også.

6. belønne deg selv
Hvem liker ikke å unne seg noe fint? Spesielt når du skal ha det! Noe jeg personlig har gjort så godt som jeg har sett mange av kundene mine gjøre er når du når et av målene dine, gå ut i tillegg til å få noe som må gjøre med målet ditt. For eksempel, hvis du har et vekttapsmål i tillegg til å treffe det, kan du gå ut i tillegg til å skaffe deg et nytt par treningsbukser eller noen treningsskjorter/topper. Hvis du tar bønnVisst når du gjør cardio, kan du gå ut og belønne deg selv med et nytt par sko (som du bare har på deg når du trener). Du vil gjøre det til noe som forsterker din oppførsel. Å gå ut i tillegg til å få en bowtie har ingenting å gjøre med dine vekttapmål, så vel som som et resultat ikke er en stor belønning.

Du krever ikke å gå ut, så vel som å få noe utrolig kostbart (selv om du kan hvis du virkelig ønsket deg). Det avgjørende her er å jobbe mot et mål med kjøp for å garantere belønningen. Når du får belønningen, er det hovedfunksjonen å ikke bare minne deg på nøyaktig hvor vanskelig du jobbet, men også å holde deg på sporet og inspirert til å nå ditt neste mål. Forsøk å gjøre målene relativt høye, ikke gjør dem så grunnleggende at hver helg du skal ut for å få et nytt par sko, etc.

7. Ta på deg treningsklærne
Noen ganger når du ikke har lyst til å trene, er det aller beste å gjøre å bare ta på deg treningsklærne og skoene. Mentalt er det hjernen din til å tro at du blir forberedt på å trene. Ofte er dette alt du krever å si: “Vel, jeg er kledd for treningsstudioet, så jeg kan også gå.” Så klønete som det høres ut, det fungerer virkelig. Morsomt nok, jeg forstår til og med folk Fluminense Skjorter som sover i treningsklærne, så når de står opp om morgenen, krever de ikke engang å kle seg, de kan sette på skoene sine i tillegg til å trene øyeblikkelig i tillegg til å få det ut av Metoden slik at de er mindre sannsynlighet for å unngå treningen senere på dagen.

8. Trening med et kompis eller husholdningsmedlem
En fantastisk metode for å inspirere deg til å trene er å ha en sucker til, feil, jeg indikerer Buddy å trene med. Din oppgave er å inspirere kompisen din eller husholdningsmedlemmet, så vel som deres oppgave er å gjøre nøyaktig det samme for deg. Du krever å kunne holde dem ansvarlige akkurat som de krever for å sørge for at du dukker opp.

Ved å ha en “kompis” å trene med, har du ikke bare en spotter for øvelser, men du har din egen jublende del av treningsstudioet. Løftingspartneren din kan presse deg til å fange ut mye flere reps, øke vekten, samt sparke opp intensiteten på kardio. Du så vel som partneren din er mye mer av et støtteteam for hverandre, uansett om målene dine er helt motsatte.

9. tonn ny musikk på dingsen din for å høre på
Jeg forstår ikke noen som liker å trene i stillhet. Folk er normalt enten fast i sine foretrukne melodier, eller de lytter til en slags lydbok. Uansett er det en fantastisk metode for å inspirere deg til å få rumpa i treningsstudioet å pakke sammen litt fersk lyd på gadgeten din. Uansett om det er Frank Sinatra eller Eminem, med den ideelle musikken, kan du fullstendig forvandle treningsøktene dine fra noe kjedelig så vel som slitsom til noe interessant og motiverende.

En ting å gjøre oppmerksom på … gjør deg selv så vel som alle rundt deg en tjeneste, så vel som uansett hvor høyt du liker musikken din, vennligst bruk hodetelefoner. Du kan like Eminem, men andre i treningssenteret vil kanskje ikke høre på ham. Ha litt høflighet så vel som å respektere de rundt deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *