Anabole Cycling & Constant AAS Bruk: Del 1

av Mike Arnold

Progresjon av medisiner bruker i ettertid

Sykling kontra konstant bruk. Dette emnet har endt opp med å bli ganske fremtredende de siste 10 årene, så mye mer, så vel som mye mer BB’rs stiller spørsmålet … “Hva tar det stort?” Forutsatt at den fantastiske mengden motstridende info sirkulerer rundt nettet om funksjonen til medisiner som brukes i kroppsbygging, er dette ikke overraskende. I sannhet er responsen på denne bekymringen ikke så svart / hvitt som noen mennesker gjør det til å være. Med personlige mål, genetikk, livsforhold, så vel som arbeidsprinsipper som alle spiller en funksjon i en Spanias herrelandslag i fotball Skjorter BBRs evne til å vokse, så vel som å bevare muskelmassevev, kan du ta i bruk en trangsynt setting på dette emnet å føre en ned en mindre enn perfekt vei . Vi vil ta opp noen av de ovennevnte elementene om kort tid, men før vi gjør det, kan noen oppdage at det er nyttig å ta et øyeblikk og vise tilbake medisinerens historie i vår idrett; Spesielt metodene så vel som trossystemer fra tidligere generasjoner. Etter hvert som kontrasten mellom de forskjellige generasjonene blir tydelig, vil den ideelt sett bli tilbudt med et friskt så vel som tydeligere synspunkt når han søker etter svaret på denne bekymringen i sin egen BB’ing -reise.

Fra begynnelsen har det alltid vært BB’rs som har presset konvolutten, og valgt å bryte seg bort fra tradisjonene på deres dag, samt gå etter en mye mer årvåken vei når det gjelder medisinering. Fortsatt ble hver tidsperiode preget av et sett med typisk aksepterte retningslinjer, som hjalp til med å typere steroidmønsteret til de fleste individer i løpet av den tiden. I flere tiår administrerer konseptet med sykling (en metode der BB’RS administrerer steroider for en forhåndsbestemt tid, overholdt av en viss, typisk lik, mengde fri) ble brukt av praktisk talt alle BB’R,, både amatører så vel som eksperter. Sykling ble så som en integrert så vel som påkrevd en del av steroid-underkulturen. Dette fortsatte all metoden med 80 -tallet så vel som inn i begynnelsen av 90 -tallet. Når vi evaluerer dagens litteratur, ser vi at dette følelsen gjengis av avdøde Dan Duchaine (en godt forstått så vel som ekstremt respektert steroidguru) i sine stadig populære publikasjoner, for eksempel den underjordiske steroidhåndboken. Dan var ikke anerkjent som en til å være moderat i sin tilnærming, og var ansvarlig for å innlede mange av de mye mer ekstreme metodene i BB’ing, men i nesten alle anbefalingene sine foreslo han å bruke steroider i “sykluser”.

Da vi gjorde metoden vår på 90 -tallet, var vi vitne til en kraftig økning i doseringene som ble brukt, så vel som hvor lang tid BB’rs ble liggende på medisiner. Fortsatt ville mange BB’Rs, inkludert fagpersoner, ta fri på forskjellige punkter gjennom året. Mens hvor mye fri kan ha redusert familiemedlemmet til hvor mye tid brukt på, var troen på at minst lang tid var nødvendig i kjøpet for å gjøre det mulig , ble lett akseptert Verdensmesterskapet i fotball Skjorter så vel som fulgt. Selv i dag fortsetter mange Pro BB’rs å ta fri i henhold til deres behov, med medisinske sjekk-ups som en rutinemessig del av rutinen deres. Ofte er bruken deres basert på konkurransekonkurransen, så vel som derfor, de BB’rs som gjør flere show gjennom året er nødvendigvis å fortsette Har ikke noe krav om å bevare en slik omfattende PED -plan. Når du tar en titt på progresjonen av medisiner som brukes de siste 50 årene, er det ubestridelig at det har vært et mønster mot mye mer ekstrem bruk.

En modifisering av perspektiv

Jeg er av den sterke troen på at en av de viktigste grunnene til at vi ser et så stort antall fritidspersoner som velger å holde seg på langvarig, er på grunn av tap av bekymring angående AAS så vel som deres potensielle bivirkninger. For omtrent 20 år siden var det viktigste motivasjonsverktøyet som ble brukt til å motvirke enkeltpersoner fra AAS utnytte frykt. Imidlertid ble denne fryktbaserte innsatsen ikke dyrket fra en sannferdig vurdering av steroider så vel som deres bivirkninger, men snarere var den avhengig av feilinformasjon i et forsøk på å styre folk bort fra disse stoffene. Det var ikke uvanlig at akademiske programmer på skolenivå maler steroider som dødsmedisin, der det var uunngåelig at individet enten ville miste livet eller oppleve alvorlige/livet i fare for bivirkninger. I noen tid ble det til og med erklært at steroider ikke gjorde noe for å utvikle muskelmassevev eller øke ytelsen hos idrettsutøvere. Propagandanordningen var i full gang da Lyle Alzado døde, med det akademiske systemet, media, så vel som til og med noen i det medisinske nabolaget som forkynte at steroider var årsaken til Alzados Brain CAncer.

Som historien har vist, er det imidlertid vanskelig å gjenvinne. Med en slik begrenset uopprettet informasjon som tilbys fra disse kildene, så vel som med få steder å gå i kjøp for å få sannheten, ble mye av informasjonen som ble lært av avhandlingsorganisasjonene stilt spørsmål og/eller avvist av målpopulasjonen. Dessverre inkluderte dette ofte de tingene som også var sanne. Etter hvert som årene gikk så vel som steroidet ved bruk av nabolaget, økte vår forståelse av disse medisinene så vel som deres sidepåvirkninger, med både medisinske forskere så vel som anekdotisk bevis som bidro til denne stadig voksende forståelsesbasen. Så fornøyd som det har fått meg til å se steroider representert i et mye mer balansert lys, ser det ut til at noen få av dagens generasjon har gått så bra i den andre retningen, og avviser steroider respekten de fortjener. Dette er urovekkende forutsatt at disse stoffene, hvis de misbrukes, kan føre til store bivirkninger, inkludert død. På nøyaktig samme måte, hvis disse medisinene blir brukt på en ansvarlig måte, så vel som i henhold til en bestemmelse av fornuft, kan store problemer for det meste unngås.

En annen enorm grunn til at vi ser så mange BB’rs velger å holde seg på medisiner som er langvarig, er innflytelsen fra Internett. På noe annet tidspunkt i historien har vi hatt evnen til å nå et så stort antall mennesker innen så kort tid. Når informasjonen blir formidlet er presis så vel som nyttig, er det velsignelse, men når den er unøyaktig så vel som skadelig, er det en forbannelse. Ironisk nok kommer sammen med denne høyere evnen til å påvirke mennesker en total mangel på ansvarlighet. Pre-Internet, hvis du virkelig håpet å ha en stemme i dette samfunnet, måtte du vise din troverdighet så vel som kompetanse til utsalgsstedet som gir deg den stemmen. I disse dager har alle en talerstol rundt om å forkynne budskapet sitt fra. Alt som trengs er litt intelligens, noen karisma, sterke påstander, samt en arving etter troverdighet til å sette programmet til disse personene i bevegelse, og trekker interessen til de godtroende så vel som uvitende. Dessverre er ikke alle som forsikring hevder å bringe lyset til massene like fordelaktig Cruz Azul Skjorter som de ser ut. Ingensteds er denne sannere enn innen ytelse som forbedrer medisiner. Det er enkelt å se nøyaktig hvordan et medisinforhandler eller en knyttet til markedet kan ha nytte av å samle en mengde “følgere” som er glade for å overholde sine anbefalinger. Uansett intensjon har World Broad Web tilbudt en kraftig plattform for sirkulerende informasjon så vel som med ingen til myndighetene denne informasjonen for nøyaktighet, blir usannheter raskt forplantet.

Bortsett fra de med personlige motiver, er nettet pakket (nesten fullstendig med mening) med erklærer om hva som skal til for å stige opp til pro -rekkene, når det gjelder medisinering. Det er egentlig ganske komisk at 99% av de som forsikrer hevder å forstå hva alle pro bb’r bruker aldri har forstått eller til og med snakket med en enkelt pro bb’r om deres PED -regime. For mange av disse personene kommer deres eneste informasjonskilde om dette emnet fra andre ignorante individer som samler sin informasjon fra BB’ing -oppslagstavler (hvorav noen er sant, hvorav mye er usant). Dette ustanselige skravlingen har hatt en praktisk universell effekt av trossystemene til de uinformerte, noe insulin hver dag (eller deromkring). Det er enkelt å se nøyaktig hvordan dette vil ha en betydelig innvirkning av PED -praksisene til dagens BB’RS.

Det har blitt uttalt før at denne generasjonen mangler tålmodighet så vel som med så mye av samfunnet rettet mot øyeblikkelig tilfredsstillelse, er beskyldningen passende. Vi kan ikke klandre en BB’r for å ville utvikle seg så raskt som mulig; Dette er bare naturlig. Når det gjelder BB’ing medisiner, bør imidlertid ønsket om å gjøre utvikling bli temperert med en grad av moderasjon så vel som selvkontroll. Dette gjelder spesielt for nybegynnere-intermediater, som ikke har noe krav om å gå helt ut på det stadiet av utviklingen. Det var ikke lenge tilbake da det var vanlig at en steroidbegynner skulle begynne lavt, så vel som sakte å jobbe metoden hans opp i dose da han fortsatte å utvikle seg. Dosering var basert på behov. Å bruke avanserte doseringer best fra start-go var ikke engang en vurdering. Selvfølgelig overholdt ikke alle BB’r denne veien, men av så vel som stor, er det akkurat slik ting var. Ting har endret seg dramatisk fordi da. Nå dager ser vi sterke nybegynnere som injiserer 2 gram mye mer av forskjellige steroider, ofte med ekstra medisiner tilsatt på toppen av det. Sikkerhet til side, ville det overveldende flertallet av mindre avanserte BB’Rs ikke engang kunne dra full nytte av disse enorme doseringene.

Fortsatte i del 2 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *