Apple Nyt respektabelt for sporingskondisjon?

av Matt Weik

Jeg vil ikke bare rose eplet som liker her, men la oss takle det, det er den “nye tingen” å treffe markedet når det gjelder bærbare dingser i disse dager. Med den nye trenden rundt Apple Nyt så vel som funksjonene, må jeg innrømme at hvis Apple ønsket å sende meg en glede av å teste så vel som evaluere, ville jeg godta tilbudet. Innovasjonen er fantastisk, så vel som virker veldig gunstig for servicefunksjoner når den gjelder å inspisere hvem som ringer, tekster, e -post osv. Imidlertid når det gjelder den fysiske kondisjonssiden av klokken, er det der jeg vil komme ned til service som som service som I tillegg til å oppdage nøyaktig hvordan det virkelig fungerer. Apple nytes svinger etter gjerdene, men nøyaktig hvor langt er sfæren som reiser?

Mange fysiske kondisjonssporere som er bærbare, for eksempel de på håndleddet, oppdages å være mindre enn nøyaktige. Det er mye bedre dingser enn andre, men generelt ser de ut til å ha problemene sine når de leser hjertefrekvens. Noen bærbare trackere er metode over eller metode under den virkelige hjertefrekvensen til en privat, avhengig av aktivitetsnivå. Hvis du vil få den mest presise lesningen, ville det aller beste å gjøre være å kjøpe en bryststroppmonitor.

En forsker nevnte: “Hvis noen trenger å forstå hans eller hennes hjertefrekvens med fantastisk nøyaktighet, som et hjerteperson eller en trent idrettsutøver, hvis du virkelig krever å vite det, bruk en bryststropp. Hvis du bruker disse håndleddsbrukte skjermene, så vel som du får en merkelig verdi, metode så godt høy eller så godt lavt, er det mest sannsynlig galt, så ikke vær bekymret. ”

Det ser ut til at avhengig av håndleddsmonitoren, kan alt fra bevegelse, omgivelseslys, så vel som hudfarge påvirke nøyaktigheten av lesingen. Når forskere dyppet inn i emnet i tillegg, valgte de opp noen få forskjellige design for å se akkurat hvor presise de er. Designene de valgte var Apple Watch, Fitbit Fee HR, Basis Peak, samt Mio Alpha. For sin forskningsstudie samlet de 50 friske voksne deltakere som ble bedt om å trene på tredemølle. Hver deltaker brukte en elektrokardiografisk (EKG) lem bly i tillegg til en polar H7 -bryststroppskjerm for å se på nøyaktig hvordan alle de forskjellige dingsene gjort så vel som deres nøyaktighet når de leser hjertefrekvens.

For denne spesifikke studien samlet forskerne deltakernes hjertefrekvens i ro, så vel som på tredemøllen når de gikk/løp på 2 mph, 3 mph, 4 mph, 5 mph, samt 6 mph. Hver hastighetsseksjon varte i 3 minutter før deltakerens hjertefrekvens ble inspisert så vel som registrert. Det typiske mellom alle deltakerne var fra 49 slag per minutt (BPM) til 200 slag per minutt.

Som forventet er hver pulskjerm forskjellig når det gjelder nøyaktighet sammenlignet med EKG. Av alle dingsene (ikke teller EKG) kom bryststroppskjermen av Polar ut som Fjern Champion med en 99% presis lesning. Avlesningene fra bryststropp -dingsen var nærmest EKG -avlesningene. Vi er imidlertid mye mer opptatt av de bærbare håndleddsapparatene, så hvem kom ut på toppen? Overraskende (for meg i det minste) kom eplet ut på toppen med den mest presise Montpellier HSC Skjorter lesingen av alle håndleddsmonitorene. Apple nyt så vel som Mio -sikring ble oppdaget å være ideell rundt 90% presise, mens alle de andre bærbare håndleddsapparatene var på de lave 80 -tallet. For meg virker eplet som virkelig virker som et husløp hvis du sammenligner det som det ikke bare kan gjøre som en trøst å service med alle dets evner, men nå som et levedyktig valg å bruke til fysisk kondisjonssporing.

En av de fascinerende tingene med denne spesifikke forskningsstudien var at etter hvert som intensiteten av aktiviteten økte, avtok nøyaktigheten til hver hjertefrekvensskjerm. En forsker sa: “Det vi virkelig observerte var at alle dingsene avsto fra å gjøre en dårlig oppgave i ro for å være presis for deres hjertefrekvens, men etter hvert som aktivitetsintensiteten gikk opp, så vi mye mer og mye mer variabilitet. Ved de høyere aktivitetsnivåene var ikke noen få håndleddsinnovasjon i det hele tatt. ” Dette kan utløses av den generelle bevegelsen i kroppen, så vel som at gadgeten ikke kan bevare en passende lesning på grunn av den som potensielt beveger seg noe på håndleddet. Derfor kan det være smart å bare bruke disse dingsene hvis du gjør en lav til moderat treningsintensitet. For eksempel, hvis du går, sykler, kan til og med en lett jogging være Englands herrelandslag i fotball Skjorter akseptabel for denne typen bærbare enheter. På den annen side kan det hende at noe som å løpe eller gjøre spurter ikke er fordelaktig hvis nøyaktigheten er så godt langt unna for å få en ekte lesning. Så det er fordeler så vel som ulemper avhengig av nøyaktig hvordan du planlegger å bruke sporingsenheten.

Mens Apple Nyt var Fjern Champion for håndleddsmonitorer, så Everton FC Skjorter det ut til at forskningsstudien utelater noen av de POPulære dingser på markedet fra merker som TomTom så vel som Garmin. Det ville være fascinerende å se nøyaktig hvordan eplet liker sammenligner med disse med tanke på at det blåste Fitbit ut av vannet.

Jeg vil imidlertid anbefale at hvis du er en eliteidrettsutøver eller har noen form for medisinsk tilstand der du krever å forstå hjerterytmen din på et veldig høyt nøyaktighetsnivå, bare investere i en hjertefrekvensskjerm i typen bryst stropp. De er fremdeles den “gyldne standarden” når det gjelder nøyaktighet for bærbare enheter.

All virksomheten ønsket å få det til å fjerne at deres fysiske kondisjonsskjermer ikke er medisinske dingser, så vel som ikke må behandles som sådan. De vil sørge for at dingsene deres ikke blir brukt til å behandle eller diagnostisere noe, så vel som til og med gikk så langt som å oppgi at du ikke kan stole på dingsene deres i den visse konteksten.

Så Apple, hvis du leser dette … vil jeg gjerne være tester for din neste versjon av Apple Nyt hvis du ønsket å vise frem dets fysiske kondisjonsevner. telefonsamtale meg. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *