En annen grunn til at muskelbyggingsprogrammet ditt suger

En av de mest populære, defekte og skadelige mytene som er utpekt i nesten alle muskelbyggingsprogram, er at du bør bruke et komplett bevegelsesområde på hver Tigres UANL Skjorter øvelse i kjøp for å oppnå maksimal vekst. Angivelig må du ta hver bevegelse til full strukket stilling og deretter avslutte i den fullt “toppen” avtalte posisjonen. Hvis du ikke gjør det, vil du aldri bli enorm … eller slik sier de. Uten å få alle tekniske og vitenskapelige, la oss bare se på noen få eksempler i den virkelige verden for å se om denne veiledningen i det hele tatt gir mening.

Med utgangspunkt i grunnen av la oss begynne med kalver. Alle fete menn har store kalver. De går rundt hele dagen med mange veier på kalvene, men oppnår aldri en full strekning eller sammentrekning. Det er ganske enkelt høye belastninger, spenning, volum og frekvens. Det samme kan sies for mange løpere og syklister. Og når OL starter i dag, vil du helt sikkert være forferdelig av leggutviklingen av de kvinnelige gymnastene, som bruker mye tid i den fullstendig kontraktede stillingen mens du går på tærne, men ingen tid i full strukket stilling.

Og når du snakker om OL, vil du ikke bare legge merke til at mange 15 år gamle kvinnelige gymnaster (med minimale testosteronnivåer) har kalver større enn den gjennomsnittlige mannen, men de har også lår større enn mange menn som bruker flere timer per måned på den beinpress. Likevel, veldig sjelden i gymnastikkopplæringen, oppnår de en full knebøyposisjon. Det er faktisk veldig lite, om noen, fulle spekter av bevegelsestrening gjort for lårene, men de har alle helt knekt ben.

Baseballspillere, Brasils herrelandslag i fotball Skjorter fjellklatrere, mekanikere og andre manuelle arbeidere har enorme muskulære underarmer. Men tror du at utvikling blir ført til av disse mennene som bevisst prøver å oppnå en full strekning og sammentrekning gjennom hele spillet eller arbeidsdagen? Selvfølgelig ikke.

Strømløftere har enorme ben, men bare huk for å parallelle mange av tiden. Ikke et komplett spekter av bevegelsesbevegelse. De har også enorme feller som mest skyldes mange tunge dødløfter. Det er ikke noe bevegelsesområde for fellene på en dødløft. De trekker seg sammen, men flytter ikke aktivt fra en full strekkposisjon til den Fotball Skjorter øverste sammentrekningsposisjonen.

Ikke bare er dødløftet den beste fellebyggingsøvelsen det er, det er sannsynligvis den beste samlede massebyggingsøvelsen det er for hele kroppen. Det har blitt innvarslet som sådan fordi begynnelsen av tiden fra menn som Paul Anderson til Arnold til Ronnie Coleman. Men navngi meg en muskelgruppe som tas gjennom et komplett bevegelsesområde på dødløften. Det er ikke en!

Så hvordan kan noen eksperter støtte til verdien av hele spekteret av bevegelsestrening, samtidig som de legger merke til dødløften som en av de beste øvelsene i ethvert muskelbyggingsprogram? Ditto for ren, ren og trykk, snatch, rykk osv.

Ikke bare er denne myten feil, men det kan også være skadelig veiledning å overholde. Å oppnå et komplett spekter av bevegelse for PEC -ene ville innebære å bringe armene helt bak ryggen for å starte øvelsen og deretter krysse dem hele veien over kroppen din foran. For det første ville det ødelegge skulderen din. For det andre er det umulig og upraktisk.

Noen menn prøver å virkelig velge den dype strekningen på hantelpresser og lar albuene falle langt under benken. Andre slipper ned i den dypeste strekningen som er mulig på dyppestenger. De har blitt ført til å tro at denne ekstreme, lastede pre-stretch er nødvendig for maksimal muskelvekst. Sannheten er at de sannsynligvis vil se en ortopedisk kirurg lenge før de tar feil av Mr. Olympia.

Benpresser er en annen øvelse der menn typisk presser strekkposisjonen for langt. Hvis du begraver knærne i brystet på en benpress, som mange kroppsbyggere og trenere anbefaler, og la ryggraden runde og rumpa for å komme opp av puten, vil du absolutt ha ryggproblemer som kan plage deg i ganske lang tid.

Det er ikke bare å gå inn i den fullt strukne posisjonen, men mange øvelser har ingen spenning overhodet i den fullt inngåtte posisjonen, noe som av den grunn gjør den anbefalingen noe ubrukelig også. Hvis du vil målrette mot brystet og skuldrene og ikke tricepsene dine, burde mange presserende bevegelser faktisk gjøres med et delvis bevegelsesområde; Stopper noen centimeter sjenert av lockout. Et ¾ bevegelsesområde er det mye mer nyttig enn et komplett utvalg. Tror Lou Ferrigno for å gjøre militære presser med å pumpe jern.

Det er forskjellige andre øvelser der delvis bevegelsesområder er langt mye mer effektive og tryggere enn bevegelser i full rekkevidde. Å dekke dem alle er imidlertid utenfor omfanget av denne artikkelen.

Men forhåpentligvis innser du nå hva en skandaløs anbefaling dette fulle spekteret av bevegelsesnonsen virkelig er og vil slutte å følge det blindt uten rasjonell tanke så snart som mulig.

* Denne korte artikkelen er eksklusiv for ironmagazine.com, reproduksjoni noen form uten forhånds samtykke er strengt forbudt.

Motta en helt gratis bok, Lær hvordan du får Gain Muscle Mass: www.musclegainingsecrets.com

For Jason Ferruggia Komplett muskel som anskaffer hemmelighetssystem, klikk her!

_______________________________________________________ Han har trent tusenvis av kunder i løpet av sine 14 år som profesjonell treningstrener, inkludert mye mer enn 500 idrettsutøvere fra over 20 forskjellige idretter. Jason har skrevet hundrevis av artikler for forskjellige topprangerte treningsmagasiner og nettsteder og har forfatter fire treningsbøker. Han er også hovedtreningsrådgiver for Men’s Fitness Magazine hvor han også har sin egen månedlige spalte dedikert til muskelbygging. For mye mer god informasjon om muskelbygg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *