Av til Idea World Fitness Convention

Hei! hvordan går det? Jeg prøver å pakke sammen dette innlegget og komme ut til døren til Los Angeles for IDEA -konferansen! Jeg trener en siste trening med Gunnar Peterson som en del av partnerskapet mitt med Propel, og jeg er spent. Jeg får også se vennene mine og glede meg over #blogfest moro!

Heldigvis har Idea World vært i Sør -California de siste årene, så jeg har vært i stand til å gå noen ganger nå.
Mine siste videoer

4 minutters stående kjernetrening for løpere
Stående ABS -trening du kan gjøre hjemme. Ingen utstyrskjerneøvelser du kan gjøre å stå opp før eller etter en løpetur. Rask opplæring på 5 treningsbevegelser for en sterk kjerne og for å utfordre balansen.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 31 sekunder

Neste
Ansiktsmaske -tips for løping og gå utenfor
07:15

Bo
00:00
08:21
04:31

I fjor var det i Anaheim, og jeg var på et panel med PB -fingre og fitnessista.

Og jeg gikk ut på middag og hadde bemerkelsesverdig mat og mye vin <- Jeg husker alltid hva jeg spiste overalt, hver dag. Jeg er rar. Året før var det på LA (samme sted som i år). I morges slo jeg veien for et løp og var glad for å stoppe ved en vannfontene der jeg fikk en liten barnevenn. Han snakket faktisk ikke med meg, men kom på nært hold og tok et skritt tilbake og kom opp igjen. Det var supersøtt. Frokost var høflighet av Veestro, en levering av vegetarisk måltid. Jeg skal snakke om det mer senere! Lunsj var en grønnkålssalat med tempeh ... Og jeg har nippet til Spark hele dagen. Spesielt er Fruit Punch Spark min nyeste besettelse. I andre morsomme nyheter ... Jeg har startet modulene for helse coaching -sertifisering med integrerende ernæring! De har en app slik at jeg kan lære og forske på farten. Dette er alvorlig perfekt. Ok, jeg må gå! Ser deg senere. Spørsmål: Husker du hva du spiste tidligere? Hva gjorde du for et år siden denne uken? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: den beste kjeglen av skamalternativer for hunder den beste kjeglen av skamalternativer for hunder Beste kjegle av skamalternativer for hunden din etter operasjonen. Alternativer for myke krage for å forhindre at hunden din slikker sår og Tørr sjampo, tarmhelse, løping i Canada og flere spørsmål fra IG -historier Tørr sjampo, tarmhelse, løping i Canada og flere spørsmål fra IG -historier Hallo! Jeg svarer på spørsmålene dine fra Instagram om løping, spising, skjønnhet og tarmhelse - hva en blanding av temaer vi C Kjører på Marco Island Florida 2021 Kjører på Marco Island Florida 2021 Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for reiser og sommerstrandturer. Florida Run Blog og Årets beste løp, løping og oppskrifter! Årets beste løp, løping og oppskrifter! Hvor mange mil jeg løp i år. De beste løpene og løpstipsene alt i ett innlegg! Sjekk ut den totale miltallet og kalo Topp 11 deler av Hamilton Musical Topp 11 deler av Hamilton Musical Topp 11 beste sitater fra Hamilton og mine favorittdeler av å se Hamilton Musical personlig i Los Angeles PantagesGolden Retriever vil ikke ta medisinen sin Golden Retriever vil ikke ta medisinen sin Golden Retriever vil ikke spise pillene hans. Prøvde å sette medisinen sin i en pølse, kylling, og han visste! Han vil ikke engang spise ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *