Hvordan elske deg selv og hvorfor du skal

Happy Valentinsdag !! Jeg elsker virkelig 14. februar fordi det er bursdagen til mamma. Hun er den beste. Jeg er veldig heldig som har henne (hei mamma!). Men jeg ville elske Valentinsdag selv uten den fordelen fordi jeg er tilhenger av enhver dag som feirer sjokolade. (Pluss at alt høytidsgodteriet vil være på supersalg i morgen !!)

Valentinsdag handler om kjærlighet (og sjokolade, glem aldri sjokoladedelen). Enten du er i et forhold eller ikke, bør du elske deg selv. Det er bra for deg. Og det er bra for menneskene rundt deg.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat. Treningsplan dag 5.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 34 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 3
00:51

Bo
00:00
08:21
04:34

Så selv om denne ferien ser ut til å fokusere på forhold, gjør det om kjærlighet og vis deg selv og menneskene rundt deg litt kjærlighet ved å elske deg selv litt mer.

For å bli ekte her … det har vært vanskelig for meg å elske meg selv. Det har vært en lang reise til selvaksept og til og med bare like meg selv. I det siste trodde jeg at jeg ville elske meg selv da jeg gikk ned i vekt, sparte penger, følte meg pen, var mer sosial, fikk flere følgere, fant noen som elsket meg, meldte seg frivillig mer …

Min kjærlighet til meg selv var betinget. Noen ganger var jeg villig til å like meg selv eller knapt tolerere meg selv – men jeg trodde jeg ville elske meg selv da jeg endelig traff tilfeldige mål.

Det suger. Jeg kan ikke forestille meg å være i et forhold med noen som sa: “Jeg liker deg, men jeg ville elske deg hvis du mistet 10 kilo.”

Jeg vil aldri si til noen, “Jeg liker deg, men jeg vil elske deg hvis du har fått en kampanje.”

Og selv om sunne grenser i forhold er viktige = du bør ikke være sammen med noen hvis de er voldelige eller får deg til å føle deg som dritt …

Du sitter fast med deg.

Så hvis du har en negativ indre dialog, sitter du fast i det skitne, usunne forholdet i hodet ditt. Og det hjelper ikke noen.

Hvis du nekter å elske deg selv (eller jobbe mot å elske deg selv), gir du ikke familien, venner, lidenskaper den beste versjonen av deg. Hvis vennene dine bruker all sin tid på å øke selvtilliten din – hjelper du dem ikke med problemene sine. Hvis du ikke elsker deg selv, er det vanskelig å gi din beste, sterkeste, mest selvsikre innsats for familien, hobbyene og arbeidet.

Du kan gjøre mer for verden og menneskene du er glad i når du er en sterk, lykkelig person som elsker deg selv. Ironisk nok er det uselvisk å elske deg selv fordi når du er i et godt, godt tilpasset tankesett, er du den beste versjonen av deg, og du kan bruke talentene dine til å bidra til verden.

Så vi er alle enige om at vi må elske oss selv, selv om det er litt ubehagelig og Regina George kan få oss til å føle oss stumme, ikke sant? Ikke sant.

Nå – la oss gjøre det …

Ideer om hvordan du kan elske deg selv:

1. Oppfør deg som om du elsker deg selv.

Gjør noe positivt som får deg til å føle deg smart, sunn, selvsikker eller bare bra generelt.

Finn en hobby eller utløp som bruker talentene eller lidenskapene dine. Det trenger ikke være å trene eller gi tilbake til samfunnet – det kan være 100% bare morsomt for deg.

Ideer: Ta en danseklasse. Mal et bilde av katten din. Gå til Karaoke. Les en god bok. Lær å lage sushi. Rull rundt på bakken med hunden din.

Gjør noe som gjør deg lykkelig. Lykke er bra for deg, og det er et bra sted å starte. Så takk deg selv for at du er hyggelig og bare gjør noe du liker.

2. Snakk som om du elsker deg selv.

Dette kan arkiveres under ‘Fake It Till You Make It’ hvis du har et negativt kroppsbilde eller en historie med negativ selvprat.

Gjør hver tanke du sier til deg selv – enten det handler om deg selv eller noen andre – er snill. Ikke kritiser. Ikke vær stygg eller slem. Hvis du alltid tenker dårlige tanker om lårene dine eller hvordan du suger til yoga – stopp. Bytt den ut med en omsorgsfull tanke.

Hvordan bytte negativ snakk for kjærlig snakk:

I stedet for – ‘ugh kan du se all min cellulitter i disse løpeshortsen’

*Merk: Um, full avsløring Dette er et reelt problem jeg har. Det er noe jeg har sagt til meg selv mye tidligere.

Bytt den – ‘Jeg er takknemlig for at jeg kan løpe så langt. Jeg har kanskje ikke den typiske løperens kropp, men jeg kan løpe med denne! ‘

*Merk: Du trenger ikke å si ‘jeg er en nydelig supermodell’ – spesielt hvis det føles nedlatende eller usant. Bare fokuser på det positive. Nevn årsakene til at du skal elske deg selv.

Dette handler ikke om å diskutere om noe du synes er sant eller ikke – gjør det i terapi. Dette handler om å fokusere på noe positivt og kjærlig om deg selv.

I stedet for – ‘Jeg kan aldri følge med i spinnklassen, ser jeg ut som en ute av form slacker’

Bytt den – ‘Jeg er glad jeg fikk det til å snurre igjen – det er 4 uker på rad! Det er ikke lett å komme dit etter en lang dag … ‘

Sannhetstid – Jeg har lest negative kommentarer bloggen og sosiale medier om hvordan jeg ser ut og ikke bare trodde dem, men hadde dem med meg i årevis. Noen ganger dukker de fremdeles opp når jeg ikke er på et flott sted. Hvordan er det nyttig for meg å leve et lykkeligY LIV, å være et godt eksempel for andre eller gi meg selvtillit til å følge målene mine? Det gjør det ikke. Så jeg må jobbe med å erstatte negative ideer med positive.

3. Spis som du elsker deg selv.

Driv kroppen din med sunn, deilig mat. Dette handler ikke om vekten din eller om du har matproblemer eller ikke (igjen, terapi om nødvendig).

Dette handler om å elske deg selv. Hvis du tar vare på en valp eller liten gutt – mater du den når den er sulten. Du gir det ikke så mye at det blir syk. Du vil gi den kjempegod, sunn mat, slik at han eller hun er glad og føler seg bra.

Gjør den samme kjærlighetshandlingen til deg selv. Få tid til å spise. Få tid til å tilberede eller kjøpe mat du liker, og som får deg til å føle deg bra.

Dette er alle muligheter for deg til å praktisere vennlighet – for deg selv. Og å være snill mot deg selv hjelper deg å elske deg selv og gi den videre til menneskene rundt deg. Led ved eksempel. Du vet aldri hvem som ser på. Hvis du snakker på en positiv måte om deg selv, vil det hjelpe folk rundt deg å føle at det er greit å snakke om seg selv på en positiv måte.

Gi det videre!

Spørsmål: Nevn en snill ting du gjorde for deg selv i dag

19Save

Deling er omsorgsfull!

19

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Happy World Mental Health Day fra din lokale monican

Happy World Mental Health Day fra din lokale monican

World Mental Health Day -påminnelse fra bloggeren Monica Olivas. Min terapihistorie med kroppspositivitet og podcast med Cris

Hvordan og hvorfor å følge noen på podcast på sosiale medier 110

Hvordan og hvorfor å følge noen på podcast på sosiale medier 110

Bør du følge med på Instagram eller Facebook? Hvorfor. Når. Og hvordan du kan følge med kjærlighet. Egenomsorg og sosiale medier

9 grunner til at jeg trenger et massasjemedlemskap

9 grunner til at jeg trenger et massasjemedlemskap

Massasje misunnelse månedlige spesialiteter og gjennomgang av å få en massasje eller ansiktstjeneste hver måned. Grunnene mine til å få en massasje

Crisis Text Line – Chief Medical Officer dekker gratis tjeneste, mental helse, terapi og mer – Podcast 97

Crisis Text Line – Chief Medical Officer dekker gratis tjeneste, mental helse, terapi og mer – Podcast 97

Crisis Text Line – hvem som helst kan tekst 741 741 i USA eller i Canada -tekst 686868 – og tjenester er tilgjengelige 24 timer i DA

Hvordan overlevde du skilsmisse – virkelige tips som hjalp meg

Hvordan overlevde du skilsmisse – virkelige tips som hjalp meg

Tips for å håndtere skilsmisse eller et oppbrudd. Hvordan takle tap av et forhold og verktøyene jeg pleide å holde Connec

Hvordan stoppe en dårlig vane hack – 126

Hvordan stoppe en dårlig vane hack – 126

Triks for å stoppe over å spise, overstadig spising eller en annen dårlig vane. det beste intuitive spisespissen for å hjelpe deg med å grøfte dietten a

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *