CRAP gratis uke del II

Jeg har gjort crap gratis uke i det siste, så dette er CFW del II. De siste ukene har vært gal – jeg flyttet over hele landet igjen, flyttet tilbake til mamma i en måned og tok del i mange feiringer. Jeg har spist altfor mye bearbeidet mat og søtsaker.

Jeg mener, etter en dag full av stekt mat, kake og is – dette var middag x2! Hvis noen personer noen gang trengte en CFW, er det meg ideelt nå.
Mine mest aktuelle videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne hurtigstyrke treningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen utstyr trengs.

Glute Bridge
Esel spark – alternative sider
Clamshells – alternative sider

Få mye mer info på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Uortodoks bok og Netflix anmeldelse
07:28

Bo
00:00
08:21
04:49

Jeg tok en beslutning en dritt gratis uke var i orden. Opphavsmannen til CFW var Chandra, men mange andre har fulgt i hennes fotspor. Alle som har gjort CFW med tanke på at Chandra har finjustert det til sine egne behov/drittproblemer?

Det “dritt” som er et problem i livet mitt er sukker, hvitt mel, snackmat (kjeks, granola barer, sukkerblanding) og sukkererstatninger. Så min dritt gratis uke vil unngå disse matvarene. Jeg begynte i dag, og det vil løpe gjennom neste lørdag.

Skrapet – sukker, hvitt mel, snackmat (sukkerblandinger, granola barer, kjeks), sukkererstatninger. Jeg skal prøve å kutte ned sukker subs, men vil fortsatt ha en og annen del av SF -tannkjøttet.

Varene – fullkornsbrød, lite sukker/høy fiberblanding, nøttesmør, egg, bønner, veggieburgere, yoghurt og annen hel mat.

Målene – Fjern mine konstante sug etter søtsaker og tilfeldige håndfuller av snacks.

Jeg kutter ut alle tydelige desserter, men jeg vil også unngå mat med mye mer enn 9g sukker per porsjon. Jeg vil gjøre ett unntak for gresk yoghurt med tanke på at det er en av de beste kildene mine til protein ideal nå.

Jeg startet min crap gratis ukedag med en tur og lagde deretter frokost. Tatt i betraktning at Ben hadde egg, ville jeg også ha dem. Jeg kokte opp løk, salsa, spinat og eggslagere. Deretter fylte det hele inn i en tortilla med avokado og ketchup.

Pluss H2O melon og iskaffe?

Egentlig avsluttet jeg resten av vannmelonen slik at jeg kunne kutte den neste. Jeg har en fersk vannmelon på noen måte når de er i sesong! Jeg bryr meg ikke om hvordan dette ser ut, saften er så forfriskende!

Lunsj – Hvis jeg ikke har nøttesmør til frokost, må jeg ha det til lunsj! Jeg lagde en yoghurtbolle med gresk yoghurt, blåbær -vitatop og mandelsmør. Ben sa at dette så ut som dessert. Jeg må være enig i at det smakte som dessert også!

Håper du har en flott søndag!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *