Nathan’s Hipster Running Belt Giveaway

Hei! Hvordan går det? Jeg begynte å føle meg litt av i dag. Jeg tror jeg er syk. Boo. Så jeg prøver å holde det litt rolig og avslappende ved RER -hovedkvarteret i dag.

I går kveld kjølte Vegas og jeg. Han hogget opp bakvareputen min. Det er ganske tungt, men han likte virkelig da jeg la det på ham. Det var morsomt fordi jeg ville legge det der et øyeblikk og deretter ta den av ham, men han ville pusse det og bli der som om han ville ha mer.
Mine siste videoer

Uortodoks bok og Netflix anmeldelse
Gjennomgang av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En god lytting – bok, podcast og visuell underholdningsgjennomgangsserie.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 28 sekunder

Neste
American Dirt Book Review
12:07

Bo
00:00
08:21
07:28

Jeg traff gatene for et løp, men min beste kikk ringte for å chatte, så jeg endte opp med å gå mesteparten av 5 mils sløyfe jeg skulle gjøre. Det er til det beste siden vi aldri får snakke, og jeg prøver å hvile mer enn å løpe i dag.

Etter kjøringen traff jeg butikken for noen få ting og oppdaget denne kaken i perfekt størrelse. Jeg snappet den opp for min lil bror siden han nylig ba om rød fløyelskake.

Nathan Hipster Running Belt

La oss nå snakke om dette nye til meg hipsterløpende belte fra Nathan. Selskapet sendte meg dette for å prøve, og jeg ba om en for deg. Så legg igjen en kommentar til dette innlegget for å komme inn for å vinne!

Jeg har prøvd mange forskjellige løpebelter gjennom årene. Jeg er definitivt tilhenger av å bruke et belte av noe slag for å holde ting over lommene eller fylle nøkler/drivstoff/hva som helst et sted solen ikke skinner.

Dette var mitt første forsøk med et av beltene du sklir på i stedet for å klippe på. Jeg elsker at det er glatt og bredt hele veien. Det er superkomfortabelt og “graver ikke inn” noe sted. Det spretter ikke i det hele tatt <- sannsynligvis det viktigste for meg. Jeg har brukt det et par ganger nå og graver den. Jeg tror jeg kanskje har fått en størrelse for liten fordi jeg vil at den skulle passe lavere i midjen, men det bugner meg ikke mens jeg kjører i det hele tatt. Det kommer i noen få forskjellige farger også. De er tilgjengelige online eller i Select Running -butikker. Gå inn for å vinne Nathan Hipster Running Belt! Legg igjen en kommentar til dette innlegget med forrige gang du tok en tur eller gikk på løp. (Åpent for innbyggere i USA. Stenger 2/19/16 kl. Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: Sommerløp må haves-det beste giret fra topp til tær! Sommerløp må haves-det beste giret fra topp til tær! Sommerløping må haves - her er listen min over det beste løpeutstyret, klær, sko, drivstoffbelter, solkrem og mer for r Beste måten å bære vann mens du løper på Beste måten å bære vann mens du løper på Beste måten å bære vann til løpere på. Topp 3 vannflaske, hydreringsbelte og hydreringsvester ideer for løping. En liste med Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info Det er en ny Run Eat Repeat Podcast opp nå! Og den nye løpende kompisfunksjonen starter med Kaleena. Til ære for henne ‘Vic Min favoritt løpende leggings og capris Min favoritt løpende leggings og capris Jeg er spent på å dele mine favorittløpende capris og leggings fordi dette utstyret er mer økonomisk enn enMye av mine andre Beste undertøy for løping Beste undertøy for løping Liste over det beste undertøyet for løpere. Kjør spørsmål og svar fra Instagram. National Dog Day med Diego takknemlighetsinnlegg Du kan ikke løpe uten Du kan ikke løpe uten Jeg kan ikke løpe uten disse 11 løpende utstyrsartiklene. Hal på Miles Running Challenge Day 23. ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *