Hold deg i form som kjører belte ikke spretter så vel som holder hva som helst

Hei! I dag har jeg en rask videoevaluering av et nytt løpende belte som er utrolig bemerkelsesverdig, så vel som en diskonteringsfrekvenskode for å gå sammen med den.

Men først … jeg løp (med ovennevnte belt) i morges i SoCal -regn. Det er kaldt her! så vel som regnfull. Hvor er jeg?
Mine mest aktuelle videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker samt forslag til lydbøker. Historien, fortelleren, evalueringen samt mye mer om A Great Listenes -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
09:42

Jeg slo også opp LAX for å hente Ben fra flyplassen. Netttrafikken var utenfor latterlig. Metodemetode utover. Jeg vil ikke engang gjenoppleve kaoset det var for å få ham.

Han hoppet ut av bilene og lastebilen for å dra denne grenen ut av gaten som en stor person. Det var konseptet mitt, så er jeg også en flott person?

Jeg føler at hvis du må spørre om at det mest sannsynlig er et ‘nei’.

Hold deg i form Running Co Belt Video samt rabatt

Jeg har snakket med de flotte menneskene som er i form som kjører en stund nå. De oppgir løpsbelte er spesielt produserte mennesker med kurver, noe som interesserte meg. Så jeg gikk med på å prøve det.

Jeg føler at mye løpende tilbehørsvirksomhet lager en god del forskjellige produkter, men holder deg i form bare gjør løpende belter. Det er det. I tillegg til at de virkelig er stolte av å lage et utmerket belte som har mye lommer, så vel som område, så ikke spretter. Jeg brukte alt uken i Florida i så mye som 10 mil om gangen.

Det er vanskelig å virkelig se nøyaktig hvor stor kompresjonen er uten mye mer visuals, så jeg lagde en rask video ved å bruke beltet. Inspiser det med tanke på at jeg ser ut som en rar med løpende belte …

Hold deg i form Running Belt Video Review

De flotte menneskene fra å være i formkjøring bruker RER -besøkende en diskonteringsrente med kode: Gjenta

Beltet er $ 33,75 (med rabatten), noe som kan virke litt dyrt, men jeg bruker et løpende belte hver eneste gang jeg løper for å holde telefonen så vel som Chapstick. På lengre løp dager pakker jeg det med mange andre ting også (som pizza så vel som magasiner). så vel som det fungerer som et fuktighetsbelte også. Jeg bruker normalt løpebeltet i en uke i tillegg til å vaske det i tillegg til å henge tørt, så det vil vare evig.

I utgangspunktet tror jeg det er absolutt verdt det. Jeg har brukt andre belter som spratt mye i fortiden, så vel som det er utrolig frustrerende, så vel som distraherende for regelmessig må endre tro mens du løper. I tillegg til at de tilbyr en 60 dagers pengesikring, så hvis du får feil størrelse eller ikke er glade for det – kan du returnere den.

Sjekk ut Stay in Shape Running Co for mye mer informasjon om løpende belter samt fargealternativer. Bruk diskonteringsfrekvenskode: Gjenta

*Jeg bruker den lille størrelsen i det løpende bildet, så vel som har prøvd mediet også (det er den i videoen). Begge i form ganske bra så godt som de ikke spretter. Hvis du tar med deg mye tunge ting i tillegg til at du ikke har noe imot ekstra komprimering, kan jeg velge den mindre størrelsen hvis du ikke er sikker. Men du må merke deg at når jeg benyttet meg av å bruke et belte som hadde et band du kanskje strammet, ville jeg stramme alt metoden siden jeg likte det føles bedre.*

Spørsmål: Nøyaktig hvordan tar du med deg ‘tingene’ når du løper?

Denne publiseringen er sponset av Stay in Shape Running Co. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *