Hvordan lage en påskehare -kake

, selv om jeg fikk en sen begynnelse, så vel som den varme skinte ned på meg, hadde jeg et flott løp! Jeg kjørte til min foretrukne gamle sti så vel som 10 mil.

Mine siste videoer

Maraton treningsdag 4
Maraton treningsdagbokdag 4 inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
01:21

Det eneste mindre tilbakeslaget var at jeg droppet vannflasken min under et baderomsstopp, så vel som toppen brøt. Heldigvis kjørte jeg en sløyfe i tillegg til at den slapp den av på bilene mine og lastebilen på metoden rundt. Å løpe uten vann betydde at jeg stoppet raskt på 10 mil, selv om jeg tenkte på å gjøre mer.

Jeg var en sulten bjørn av denne tiden rundt og stoppet i butikken for en drink samt bar på metoden hjem. Se, jeg liker snacks rosa, bare ikke vasken min

Lunsj var en “søt salat”

På en seng med salat stablet jeg: tomater, sopp, ananas cottage cheese, rosiner samt stieblanding. Så bra.

Pluss brød x2

Nå er det på tide med påskehare kake!

Denne påskekaken er super enkel å lage. Jeg brukte nettopp en kakekakemiks fordi, hvis du vil ha “laget fra bunnen av”, kom du til feil sted. Men hvis du vil ha “litt skål med tilfeldig salat som jeg kastet sammen i tillegg til noen få vitser” <- du slo jackpoten. Stek kaken i 2 runde panner. La Great helt før du bygger kaninen. Vend kakene på en tallerken for å jobbe med undersiden opp. Skjær en av kakene i to, så vel som frost halvparten av den. Brett de to halvdelene sammen. Dette utvikler kaninekroppen Skjær den andre kaken i to så vel som da i to igjen. Du krever bare 1 halvparten av denne, slik at du kan spise resten. *Legg merke til at resten av kaken min er spist. Jeg ber den 5. plass. Kan du gjøre det i himmelen? Brett de to sidene sammen i tillegg til å plassere dem foran kroppen på et fat. Tips: Legg vokspapir rundt kaninen slik at du holder platen ren. Skyv den ut på slutten. Frost kaninen liberalt - sørg for at hodet så vel som kropp blir sammen, så vel som ingen fordøyelseskanaler viser. Jeg mener, kake - ingen kake viser. Før frostingen blir vanskelig klapp strimlet kokosnøtt overalt. Hvis frostingen blir vanskelig, er du i trøbbel, så gjør det raskt. TWSS. Dekorer kaninen din med en nese så vel som øyne. Jeg la papirørene siden jeg tror det ser ut som et marsvin uten ørene. I tillegg til at ingen liker å spise marsvin. Med mindre det er noe slikt som marsvin -bacon. Glem det. Trekk deretter ut vokspapiret. Valgfritt: Farge den resterende kokosnøtt med miljøvennlig matfarging samt beliggenhet rundt kaninen som gress. Vegetarianer eller ikke, jeg tror vi alle kan gå for litt kanin akkurat nå ... Send meg arbeidsboken 1Save Deling er omsorgsfull! 1 Pin Dele kvitring Dele Post Dele Fortsett med disse: 3 komponent gresskarkaker oppskrift 3 komponent gresskarkaker oppskrift Enkel 3 komponent gresskar cookie oppskrift. Kake blandekaker med gresskar i stedet for olje for en lettere oppskrift. Kakedeig enkel peppermynte bark yoghurt dip oppskrift enkel peppermynte bark yoghurt dip oppskrift sunn peppermynte bark yoghurt dukkert oppskrift. Prøv dette enkle så vel som sunn dessert basert på en feriefavoritt! Server med FRU Disney World 10K Race Recap Disney World 10K Race Recap Run Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Evaluation samt Recap. Topp 10 bilder så vel som øyeblikk fra løpetIrvine Half Marathon Race Recap Irvine Half Marathon Race Recap Half Marathon Race Recap samt gjennomgang. Irvine Half Crazy Half Marathon Running -program så vel som løpsevaluering samt tips for 3 hacks for å få vann mens du løper 3 hacks for å få vann mens du løper Nøyaktig hvordan du får vann mens du løper uten å måtte ta det med. 3 hacks for hydrering på kjøringen som ikke trenger utstyr Disney World Half Marathon Race Recap & Photos Disney World Half Marathon Race Recap & Photos Disney World Half Marathon Race Recap, Evaluation samt kjører bilder. Run Disney Preferred Race Program Pics og ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *