Pedagogikk i idrettslovgivningsklasser: Bruke varsel om sportssaker effektivt så vel som kreativt

av Linda A. Sharp, J.D.

Det er ingen mye bedre metode for å utøve kreativiteten enn forskningsstudien av jus.
-Jean Giraudoux 1882-1944

De av oss som instruerer sportslovgivning forstår at det er en krevende selvkontroll pedagogisk. Ikke bare skal vi ha en kommando over grunnleggende juridiske prinsipper på en rekke materielle områder, for eksempel erstatning, kontrakt, konstitusjonell så vel som borgerrettighetslov, forvaltningsrett, arbeidsrett, samt antitrustlov, men på samme måte bør vi være i stand til For å hjelpe våre traineer å anvende disse konseptene for å varsle ledelsesmetoden samt drift. Så vi søker alltid å oppnå ikke bare “Ah, ha” -øyeblikket når traineer forstår de juridiske prinsippene, men “å, ja” -øyeblikket når traineer forstår nøyaktig hvordan disse prinsippene kan brukes til å forbedre metoden i deres fremtidige sysselsetting.

Vi søker alltid etter pedagogiske ressurser for å bidra til å forbedre våre mentormetoder innen sportsrett. Selv om en fantastisk sportslovgivningstekst er et essensielt aspekt, er lovgivningen så dynamisk at vi krever en anerkjent kilde for rettidige oppdateringer med saker samt analyse. Sports Litigation Alert (SLA) tilbyr oppdateringene, så vel som det er mange metoder for å bruke det materialet til vanskeligheter, samt varsle studentene.

Resten av denne korte artikkelen er viet til en utforskning av metodene der abonnenter av SLA -bruk i tillegg til å utvide på disse ressursene for å forbedre pedagogikken i sine idrettslovgivningsklasserom. Jeg fikk denne informasjonen med en fersk undersøkelse av abonnenter for idrettslovgivning for å oppdage metodene de utfører alle SLA -ressursene, dvs. nyhetsbrevene med saker så vel som artikler, bekymringene så vel som svarene som Holt Hackney tilbyr, som som svar som er tilbudt av Holt Hackney, som vel som de arkiverte materialene.

Flere professorer bruker SLA for å ha praktikanter mye bedre å forberede seg til klassediskusjon om emner/saker presentert av nåværende spørsmål om nyhetsbrevet. For eksempel tilbød Brian Crow, professor ved Slippery Rock University, å overholde innsikten:

Sports rettssaker varsel er et fantastisk verktøy for et lovgivningskurs for studenter, siden det gjør det mulig for traineer å se ekte liv, rettidig anvendelse av juridiske teorier så vel som temaer dekket i klassen, alt på en fornuftig kostnad for studenter.

Jeg Crystal Palace FC Skjorter bruker SLA i en rekke metoder når jeg instruerer i løpet av høst- eller vårsemesteret.

I det rutinemessige semesteret har jeg svingt mellom Cotten så vel som Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter Wolohans bok samt Sharp, Moorman, samt Claussens bok. Hver er helt annerledes når det gjelder design og ressurser som er gitt, så hvilken jeg bruker identifiserer nøyaktig hvordan jeg bruker SLA. Uansett skal hver trainee ha sitt eget abonnement.

I løpet av semesteret planlegger jeg rutinemessige diskusjoner i klassen når den nye SLA ankommer. Jeg ser hvilke tilfeller/artikler som er mange som er passende for problemer vi for øyeblikket dekker, i tillegg til de vi allerede har dekket, samt utpekte de som lesninger. Jeg utpeker da 3-5 traineer til å lede diskusjonen i klassen, eller hvis den blir presset for tid, trenger du et kort, skriftlig sammendrag av emnet, samt nøyaktig hvordan SLA-ressursene hjalp dem til å forstå.

Professor Emily bør fra University of Massachusetts Amherst bruker SLA i en rekke metoder i klassene sine. Hun delte metodene sine som følger:

Formuler testpåvirket scenarier så vel som eksempler i klassen. Jeg bruker ikke bekymringene Holt sender siden jeg enten prøver å produsere et flervalgsspørsmål eller noe litt lenger som vil trenge en analyse. Jeg holder en løpende fil av sakene etter emne, slik at jeg raskt kan oppdage nye eksempler hvert semester.

Ha uformelle ‘mock-trials’ i klassen. Jeg vil utpeke en bestemt artikkel eller situasjon (er) (de som fremdeles er i rettslige eller ankeprosessen). Traineer må komme til klassen forberedt for å forsvare hver side. Når de er i klassen, blir de tildelt små grupper så vel som sin side, så vel som de har 10 minutter til å komme med argumentene sine. Begge sider til stede så vel som resten av klassen fungerer som ‘juryen’ så vel som da vi diskuterer.

Studentene bør hente inn nåværende saker/hendelser for hvert emne i semesteret og SLA fungerer som et fantastisk sted for dem å oppdage eksempler.

Jeg fremhever også det personlige intervjuet med en sportslovgivningsekspert i et nyhetsbrev for yrkesstier som jeg publiserer hver uke.

Marcia Mackey, førsteamanuensis ved Central Michigan University, velger spesifikke artikler eller saker, samt utvider bekymringene som Holt Hackney tilbyr. Traineer er sammenkoblet i klassen for å svare på bekymringene, så vel som i hovedsak gjør en situasjonskort. Da blir parene sammen med større grupper der sakene diskuteres med fokus på om traineene er enige eller uenige i diskusjonen. En av sakene omtalt i klassen blir en eksamensproblemsenere i semesteret.

Kerri Cebula, førsteamanuensis ved Kutztown University, uttalte at hun bruker SLA som følger: “Dette semesteret, jeg bruker Sport Litigation Alert som et hoppende punkt for diskusjon. Mine praktikanter må presentere en kort artikkel fra SLA to ganger i løpet av semesteret, så vel som vi snakker om den i klassen. ”

Corinne Daprano, professor ved University of Dayton, krever at praktikantene hennes skal utarbeide bloggmeldinger ved hjelp av SLA -ressurser. Hun skriver som følger: Hver gang et nyhetsbrev blir publisert i løpet av semesteret, forventes det at praktikanter velger et av situasjonssammendragene eller artiklene, samt komponerer en blogg publiser om sammendraget/artikkelen. Dette tilsvarer vanligvis 5-6 ganger per semester. Bloggen Publiser må være 3-4 avsnitt i lengde, samt adressere tre ting:

Et kort sammendrag av situasjonssammendraget eller artikkelen;

Hvordan informasjonen som er inneholdt i situasjonssammendraget/artikkelen, forholder seg til de juridiske emnene vi snakker om i klassen; og,

Hvordan informasjonen i situasjonssammendraget/artikkelen er nyttig for trainee i deres fremtidige ekspertinnsatser (siden sportsadministrasjon i tillegg til å trene vitenskapelige traineer tar denne klassen, gjør det at traineer i disse forskjellige hovedfagene kan vise nøyaktig hvordan juridiske bekymringer/spørsmål er passende til deres valgte yrke).

Bloggmeldingene er gradert som lekseroppgaver (0-2 poeng hver) samt ofte diskutert i klassen. Når traineene har skrevet et par av disse bloggmeldingene, har de begynt å etablere en mye mye bedre forståelse av juridiske konsepter siden av programmet for læreboka, om anvendeligheten av juridiske konsepter på ekte verdenssituasjoner.

Libba Galloway, adjunkt ved Stetson University, tilbød overholdelsen med informasjon om et hjem-prosjekt for studentene sine: “Tre eller fire ganger i løpet av semesteret har jeg praktikanter til å ta hjemmeoppgaver basert på den siste utgaven. Jeg bruker ikke bekymringene Holt sender ut, men i stedet gjør 10 bekymringer for mine egne, som vanligvis trenger lengre svar så vel som mye mer trodd prosess. Akkurat her er for eksempel bekymring for at jeg benyttet meg av SLA -problemet 30. august 2019: ”

Sakssammendrag: “Hawaii tingrett sier at High Institution Athletes’ tittel IX -krav kan fortsette under ‘Controlling Authority’ teori ”

Hvilken del av tittel IX var på bevegelsen av bevegelsen for å avvise innlevert av Oahu Interscholastic Association (OIA)?

Hvilke deler av saksøkerens klage så retten til å nekte OIAs bevegelse for å avskjedige?

Sakssammendrag: “Wrestling with Referees: Halter v. Wisconsin Interscholastic Athletic Association”

Oppsummer fakta som ga økning til dette søksmålet.

Hva gjorde dommeren i denne situasjonsspørsmålet, så vel som hvorfor gjorde han det?

Tror du at domstolene burde trå til så vel som å velte samtaler fra dommerne? Gi årsakene til svaret ditt.

Artikkel: “College Presidents velger å tillate akademisk svindel i friidrett”

Av de forskjellige trinnene som Drake -gruppen antydet at institusjoner tar for å øke akademisk integritet innen interkollegiat friidrett uten noen form for NCAA -involvering, hvilken tror du vil gjøre mest for å oppnå det målet? Gi årsakene til svaret ditt.

Artikkel: “Philly Phanatic går til retten”

Hvilken lovgivning ble påberopt av Harrison så vel som Erickson, Incorporated (H/E) i oppsigelsesbrevet den sendte til Phillies i fjor, samt hva som ønsker å gjøre basert på denne loven?

Hvilket forsikringskrav ble fremsatt av Phillies som reaksjon på oppsigelsesbrevet?

Artikkel: “KU Fotballtrenerdrakt overlever bevegelse for å avskjedige”

Oppsummer fakta som ga økning til dette søksmålet.

Hvordan blir bevegelsen til å avvise som ble arkivert av University of Kansas (KU) i mai tilknyttet det vi dekket i klassen forrige uke angående jurisdiksjon?

Ted Curtis, førsteamanuensis ved Lynn University, delte overholdelsen med prosjektet som han har gjort seg klar for sin idrettslovgivningsklasse:

For denne enheten skal du demonstrere en forståelse av spørsmål i sportsloven. Velg tre artikler som snakker om en domstolens avgjørelse fra alle typer av denne kalenderårets spørsmål om Sports Litigation Alert.

En kort artikkel skal knytte til ekspertsport, en kort artikkel skal assosiere til interkollegiate/olympiske/amatøridrett, samt den tredje korte artikkelen skal assosiere til stadion/arena/anleggsstyring.

Forklar de involverte parter, retten, som spesifiserer sivil/kriminell, statlig/føderal så vel som navnet på den aktuelle domstolen, og tilbyr det juridiske problemet som er inkludert samt domstolens avgjørelse;

Analyser beslutningens beliggenhet i styring av ekspert friidrett for den aller første artikkelen, Intercollegiate/Olympic/Amateur Sports for den andre artikkelen, samt stadion/arena/anleggsadministrasjon for THird -artikkel;

Forklar-i tillegg til å støtte med velbegrunnede argumenter-vidt holdte rettferdighetsbegreper, slik som de som holdes med naturlig lovgivning eller jødisk-kristen lovgivning som vi har diskutert i klassen; og

Til slutt, sett det hele sammen – som vi forenkler i klassen og svarer på spørsmålet: “I dagens verden, er rettsmessenes beslutning?” Gjør dette ved å (a) koble til din egen ide om personlig rettferdighet til nøyaktig hvordan det påvirker ditt syn på domstolens avgjørelse, samt (b) å koble til samt anvendelse av ditt syn på sivil diskurs til samfunnets virkelige verden av forskjellige juridiske perspektiver, syntese dem sammen for å tilby ditt eget synspunkt så vel som teori om sosial rettferdighet i denne moderne, det 21. århundre juridiske verden.

Steve McKelvey, professor ved University of Massachusetts Amherst, tilbød øvelsen med tittelen All Rise: Bruke SLA for hånlige forsøk. Øvelsen forklart av professor McKelvey følger:

Gitt det ofte skiftende landskapet i situasjonslovgivningen innen sportsindustrien, er det viktig å supplere lærebokavlesninger samt forelesninger med diskusjon samt analyse av nåværende juridiske saker. For å lette dette bruker jeg et mock-prøveprosjekt i klassen som tilbyr en meningsfull metode for å integrere studentenes to-ukentlige online-medlemskap til Sports Litigation Alert (SLA Student Edition), også som SLAs uunnværlige arkiver (som i seg selv er bra Verdt kostnaden for alle typer trener som ønsker å holde forelesningene like mye som dato!). Jeg kalte disse oppgavene “professorens domstol”.

Mine mock-prøvelser i klassen er utviklet til:

Gjøre deg kjent med nåværende juridiske spørsmål så vel som mønstre innen sportsindustrien;

Styrke studentenes evne til å forske på studiens situasjonsrett, bestemme essensielle juridiske spørsmål, anvende loven, samt finpusse deres juridiske resonnementferdigheter til nylig å velge saker;

Få takknemlighet for nøyaktig hvordan forskjellige jurisdiksjoner velger lignende saker på ofte motstridende måter;

Finpusse deres juridiske komponeringsevner; og

Forbedre studentenes evne til å lage offentlige muntlige presentasjoner så vel som “tenk på føttene.”

Stilen til den hånlige rettssaken er like samsvar med (fra min pensum):

Gjennom hele semesteret vil traineer jobbe i team (som valgt av professoren) for å belyse et nåværende juridisk fareadministrasjonsproblem med et “hånlig prøve” -format. Dette prosjektet krever bruk av Sport Litigation Alert (SLA) nyhetsbrev samt arkiver (i tillegg til på internett juridiske ressurser). Vanligvis vil det være to Club America Skjorter praktikanter som representerer saksøkeren, så vel som to som representerer forsvaret. Disse hånlige forsøkene vil vare omtrent 30 minutter totalt; Jeg fungerer som dommer så vel som klassen fungerer som juryen.

PROSEDYRE: Minst en uke før hver hånlige prøvedato, vil jeg utpeke en passende situasjon for lagene. Når du får situasjonen til situasjonen, er hvert team ansvarlig for å hente den faktiske situasjonsbeslutningen fra Westlaw (en på internettdatabasen) i tillegg til alle typer annen situasjonsinformasjon fra kilder som sportsslittvarsling. Omtrent fire dager før hånlig rettssak tilfredsstiller begge sider med meg hver for seg for å snakke om våre juridiske argumenter så vel som strategi.

Kl. Den korte legger ut uttalelsen om fakta, dine juridiske krav (er), så vel som den tidligere situasjonslovgivningen du er avhengig av for å støtte din stilling. Din juridiske kort skal inneholde minimum tre tilfeller (fra din forskningsstudie av SLA -arkivene og/eller Westlaw) som brukes til å støtte eller differensiere argumentene dine (merk: Du vil også kreve å forvente at de andre siden vil avhenge av) . Den faktiske beslutningen om situasjonen er ikke å inkluderes i dine truser! Husk at rettssaken ennå ikke har begynt!

På dagen for den hånlige rettssaken vil prosessen flyte som følger: saksøker erklæring om fakta og juridiske argumenter. Anklaget fakta/juridiske argumenter. Ps 4-minutters tilbakevisning. Ds 4-minutters tilbakevisning. Igjen, lag skulle ikke avsløre nøyaktig hvordan situasjonen virkelig ble avgjort. Dette vil tilby forumet for diskusjon i klassen samt debatt. Din private karakter på dette prosjektet vil være basert på generell teamkarakter.

Dr. Daprano bruker på samme måte SLA som en essensiell ressurs for å etablere en hånlig prøveøvelse. Hun delte følgende: “Jeg integrerer SLA i et hånlig prøveprosjekt som inkluderer en skriftlig rapport samt slutten av semesteret Mock Trial-rollespillpresentasjon (deres avsluttende eksamen). Som en del av kravene fra de hånlige prøveprosjektene blir traineer satt på team (saksøker eller saksøkte). Hvert lag skal identifisere hvilken funksjon medlemmene i teamet vil spille under den spotte rettssaken Presenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *