Anti Trust Class Action -søksmål mot UFC som ryktes å være “overhengende”

i 2012 den amerikanske føderale handelskompensasjonen avsluttet sin etterforskning av UFC for påstått anti -konkurransedyktig praksis. Etterforskningen endte med den vagheten som bare den utøvende grenen av regjeringen kan gi bemerker “Denne handlingen skal ikke tolkes som en avgjørelse om at en overtredelse kanskje ikke har skjedd, akkurat som anhenget for en etterforskning ikke bør tolkes som en avgjørelse som En overtredelse har skjedd. Kompensasjonen forbeholder seg retten til å iverksette ytterligere tiltak som den offentlige renten kan kreve. “.

Kort sagt, etter hvert som organisasjoner vokser, er trusselen om søksmål mot sannsynlighet en åpen mulighet.

Siden FTC avsluttet sin undersøkelse har UFC fortsatt å konsolidere sin makt som den fremste MMA -organisasjonen i verden. I den siste presentasjonen av deres innflytelse over MMA -landskapet, avslørte UFC et spesielt klesoffer med Reebok som berørte konkurrentsponsorsjanser samt var fornøyd med blandede evalueringer av MMA -samfunnet.

UFC ryktes nå å være på slutten av et ‘overhengende‘ klassesøksmålsøksmål. Blodig albue brøt historien som rapporterer som følger:

“Vi har vært i stand til å bekrefte at passformen vil være basert på beskyldninger om at UFC har brutt antitrustlovgivningen ved å misbruke sin” markedsmakt “til bevisst, så vel som systematisk forkjørte det frie markedet. En rekke av personene vi snakket med sammenlignet det med den nylige San Jose-høyteknologiske arbeideren samt NCAA-antitrust-tilfeller. Manageren for en høyprofilert konkurrent som ønsket å være anonym har informert blodig Feyenoord Skjorter albue AZ Alkmaar Skjorter om at saksøkerne vil søke skader for potensielt mange millioner dollar på grunn av reduserte kampvesker, videospillrettighetsgebyr, samt andre inntektskilder. Det endelige beløpet kan til og med være større, med vedtekter som tildeler “diskantskader” i antitrust -tilfeller. ”

Få detaljer er offentlig forstått om denne ryktede rettssaken. Det som er forstått er søksmål som dette er den største styrken som påvirker modifiseringen i store ligasidretter som gir en balanse mellom eiere så vel som idrettsutøvere.

Med alle typer idrettsligaer krever markedet til slutt at det er en så vel som bare en virkelig elite liga. Tenk NHL, NFL, PGA MLB osv. Ja disse ligaene er ikke immun mot konkurranse i den bredeste forstand av ordet, men i sannhet er disse ligaene det enestående høydepunktet i deres respektive idrett.

Når en organisasjon skaffer seg denne markedsinnstillingen, får de betydelig forhandlingsfordel i forhold til talentet.

Det kommer en tid med avgjørende ulikhet i kontraktsrettigheter. Dette blir til slutt balansert av kollektive forhandlingsrettigheter eller en mektig idrettsutøverforening.

Dette er en hendelse for MMA på toppnivå. Søksmål som dette er vanligvis de utløsende hendelsene til en slik endring. Uansett hva tankene dine er om UFC så vel som deres nåværende omgivelser i markedet, er sannheten jo sterkere det blir, desto mer sannsynlig vil et søksmål som dette lykkes med å produsere høyere friidrettsrettigheter.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I Leicester City Skjorter slekt

En oversikt så vel som analyse av UFC Anti Trust -søksmålet 16. desember 2014 med 22 kommentarer
USADA, tidligere UFC -krigere samt “beholdt jurisdiksjon” 20. mai 2016
Den potensielle vidtrekkende juridiske ettervirkningene etter Jon Jones ‘UFC 214 mislykket medisiner testaugust 23, 2017 med 17 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *